Ο Kαραμάνος απαιτεί αθλητικές υποδομές στην Φαρκαδόνα

Ο Καραμάνος.... μπαίνει στο γήπεδο....

Μόνο θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν στην τοπική κοινωνία, οι παρεμβάσεις  του δημοτικού συμβούλου, Χρήστου Καραμάνου.

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, όχι μόνο αιτήθηκε αλλά απαίτησε, να δεσμευτεί η δημοτική αρχή, την άμεση επίλυση ενός δίκαιου και  πάγιου αιτήματος, όλων των κατοίκων της Φαρκαδόνας.

 Ο κ. Καραμάνος συγκεκριμένα ζήτησε, τόσο  από τον κ. Δήμαρχο  όσο και από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργολόπουλο, την άμεση δρομολόγηση των σχετικών διαδικασιών, για να  περιέλθει στον Δήμο, το Στάδιο Φαρκαδόνας, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπου και ανήκει  έως και σήμερα.

 Επιπροσθέτως αιτήθηκε την δημιουργία των κατάλληλων αθλητικών  υποδομών, έτσι ώστε να αγωνίζονται και να αθλούνται σε σωστές υποδομές και σε ανθρώπινες συνθήκες.

 Καταλήγοντας, ο κ. Καραμάνος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία χρόνια κανείς  δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ στο Στάδιο, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον κ. Μεριβάκη.

 Απαντώντας σχετικά o κ. Γεωργολόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ντρέπομαι για το Στάδιο της Φαρκαδόνας, όσα ζητήσετε θα είχαν γίνει, αλλά….» αφήνοντας και εκείνος  αιχμές κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής.