Ο Γιάννης Χάιδος στη λαϊκή της Φαρκαδόνας

Η φετινή χρονιά είναι προεκλογική και όπως και να το κάνουμε οι υποψήφιοι έχουνε ξεκινήσει ήδη τη διεκδίκηση του πολυπόθητου σταυρού.

Έτσι λοιπόν τα κόμματα οργανώνουν εκδηλώσεις αλλά και μεμονωμένα οι υποψήφιοι κάνουν επαφές σε χωριά και πόλεις διεκδικώντας την προτίμηση του εκλογικού σώματος.

Το περασμένο Σάββατο 8/10 ο Γιάννης Χάιδος μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας για να ακούσουν τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν παραγωγοί, έμποροι και καταναλωτές.

Ο νεαρός φαρμακοποιός από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου πραγματικά έχει ασκήσει σε αυτά τα τρία χρόνια έντονη κριτική αλλά και διεκδίκηση σε όσα θεωρεί πως ανήκουν στους Θεσσαλούς πολίτες και αξίζουν να απολαμβάνουν αλλά δυστυχώς εξαιτίας χειρισμών και πρωτοβουλιών της διοίκησης δεν έχουνε γίνει ακόμη πράξη.

Και επειδή σε αυτούς τους μήνες που απομένουν ως τις εκλογές θα δούμε πολλά πάντοτε  έχουμε στο μυαλό μας πως κάποιοι που τώρα θα πατήσουν το γκάζι επισκέψεων και εμφανίσεων ήταν ολοκληρωτικά απόντες τόσο καιρό που τα προβλήματα γιγαντώνονταν σε μια κοινωνία που αγκομαχεί.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που αθόρυβα και χωρίς ο φακός να τους κάνει τα γλυκά μάτια επισκέφτηκαν πολλές φορές από άκρη σε άκρη το νομό ακόμα και  εντός απαγορεύσεων της πανδημίας για να σταθούν δίπλα σε όσους το είχανε ανάγκη.

Συγκεκριμένα λοιπόν ο Χάιδος, ειδικά την περιοχή μας την επισκεπτόταν τακτικότατα και σίγουρα αυτό θα του πιστωθεί.

Για κάποιους η πολιτική είναι αγώνας ταχύτητας…

Για άλλους αγώνας δρόμου με στρατηγική και πλάνο…