Ο Δήμος Τρικκαίων τιμά τον… Λάκη Λαζόπουλο

Τον Λάκη Λαζόπουλο για την προσφορά του στην κωμωδία τιμά ο Δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Φρούριο), την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Η είσοδος θα γίνει ΜΟΝΟ μόνο με δελτία ελεύθερης εισόδου, τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι/ες από την ιστοσελίδα του Δήμου. Η έναρξη της διαδικασίας θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τη συνεισφορά του στην τέχνη της κωμωδίας και της σάτιρας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον καλλιτέχνη για τη λειτουργία της κωμωδίας και της σάτιρας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι θεατές.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο τρίτος κατά σειρά συντελεστής της κωμωδίας που τιμάται από το Φεστιβάλ Κωμωδίας στα Τρίκαλα, μετά τον Θανάση Βέγγο και τον Χάρρυ Κλυνν.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο, με είσοδο σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εξάμηνης ισχύος ή αρνητικό εργαστηριακό rapid test έως και 48 ώρες νωρίτερα).