Ο Χάιδος ξέρει και μπορεί….!

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πάντοτε τα φώτα πέφτουν στους νέους που κατέρχονται στη μάχη.

Όλα αυτά τα χρόνια νέους με το τσουβάλι και κάθε φορά τα ίδια.

Στημένες υποψηφιότητες που ρίχνουν όλο το βάρος στην εικόνα και ποτέ εμβαθύνοντας στην ουσία των πραγματικών προβλημάτων.

Η αντιπολίτευση σταθερά σε μια κατηγορια και μια στείρα καταγγελία προς την κυβέρνηση και η κυβέρνηση μια μόνιμη ευλογία στα γένια της πως ολα καμώθηκαν σωστά και δίκαια και τα καλύτερα έπονται.

Μέσα σε αυτό το συνηθισμένο σκηνικό λοιπόν με μεγάλη μας χαρά εντοπίζουμε και τις φωτεινές εξαιρέσεις του κανόνα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χάιδο τον νεαρό φαρμακοποιό και πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης και όπως όλα δείχνουν εδώ και πολύ καιρό υποψήφιο στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο νομό μας.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περτιφερεια Θεσσαλίας με θέμα την νέα ΚΑΠ στη Νίκαια της Λάρισας τα φλας συνέλαβαν τον νεαρό φαρμακοποιό να παρακολουθεί με ενδιαφέρον όσα από το βήμα ανακοίνωνε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και να συμμετέχει στον διάλογο που αναπτύχθηκε μετα το τέλος των ομιλιών.

Ο Χάιδος έδειξε διάθεση να μάθει την ουσία για ζητήματα ζωτικής σημασίας για έναν αγροτικό νόμο και φυσικά μέσα από την επαφή με αγρότες και κτηνοτρόφους να μπορεί να σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για τις προτάσεις που πρέπει να κατατεθούν ώστε να δρομολογηθούν διορθώσεις σε κατευθύνσεις που δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή και το ανάλογο βάρος.

Έτσι λοιπόν σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκεί ξεκάθαρη κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης για το εθνικό στρατηγικό σχέδιο που κατέθεσε στην Ευρώπη κάνοντας αναφορά στις μειωμένες επιδοτήσεις σε επίπεδο 50 και πλέον εκατ. ευρώ για τους αγρότες της Θεσσαλίας εξαιτιας των νεων τροπων κατανομης μέσα απο ένα περισσότερο περίπλοκο σχεδιασμό.

Σε όσα αναφέρει ο Χάιδος αξίζει κανείς να σημειώσει πως ήταν λόγια και του Κωνσταντίνου Αγοραστού όταν ανήλθε στο βήμα της εκδήλωσης.

Πραγματικά μακάρι οι νέοι άνθρωποι να δείξουν ανάλογο ζήλο για να ενημερωθούν σε βάθος για τα μεγάλα θέματα της περιοχής μας και μέσα από βαθειά γνώση μελέτη και σπουδή να καταλήγουν σε γόνιμες προτάσεις που είναι επιτέλους η ώρα να γίνουν πράξη.

Αν συνεχίσει έτσι σίγουρα στις προσεχείς εκλογές οι πολίτες θα του το πιστώσουν και θα του δώσουν την εντολή για την εκπροσώπηση του νόμου στο επόμενο Κοινοβούλιο.