Ο Χάιδος επιμένει στην ουσία…

Τον τελευταίο καιρό και όσο οδεύουμε προς τις κάλπες καθημερινά όλοι μας έχουμε μπουχτίσει με φωτογραφίες κάθε λογής που δείχνουν την καθημερινότητα όσων πολιτεύονται άνευ κάποιας ουσίας κοινωνικής και πολιτικής.

Τσιπουράκια και μεζέδες έχουνε σχεδόν καθημερινά την τιμητική τους με φόντο κάποιο οιονεί να μας δείχνει πως η παρέα του ευημερεί και χωρίς άγχος ατενίζει το μέλλον.

Δυστυχώς αυτή η τακτική παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες τότε που η επίπλαστη ευμάρεια κόστισε ακριβά στην επόμενη γενιά.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό που κατά γενική ομολογία το συναντούμε σε όλα τα κόμματα υπάρχουν σπανίως και κάποιες εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χάιδος επισκέφτηκε τη δεύτερη μέρα του έτους την Φαρκαδόνα και ο βασικός λόγος της επίσκεψης πέραν των καθιερωμένων ευχών ήταν να ενημερωθεί από τον παλιό αυτοδιοικητικό του δήμου Ηλία Καραμάνο για μία πρόταση (δείτε ΕΔΩ) που πρόσφατα κατέθεσε δημοσίως για τη δημιουργία κτηνοτροφικού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Γιάννης Χάιδος παρότι όπως όλοι γνωρίζουμε θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, εντούτοις τιμά στο ακέραιο την θέση που κατέχει ως περιφερειακός σύμβουλος του νομού μας και ασχολείται με θέματα ουσίας όπως η ανάπτυξη της περιοχής κάτι που πονάει και κοστίζει πολύ.

Δείχνει πως αντιστέκεται σε έναν λαϊκισμό της επικοινωνίας και μακάρι να συνεχίσει ως το τέλος έτσι.  Η ουσία αγνοείται εδώ και καιρό. Άραγε το παράδειγμα του Χάιδου θα το ακολουθήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι;…