Ο Αγναντής έκανε την ανατροπή στο παραπέντε! Κατέθεσε Συνδυασμό με 186 υποψήφιους

Πανηγυρικό κλίμα στην παράταξη Αγναντή από τη μαζική παρουσία υποψηφίων στο συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Συνδυασμό νίκης που «δένει» την επανεκλογή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατέθεσε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής μέσα σε πανηγυρικό κλίμα μεταξύ φίλων και συνεργατών του.

Ο Συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγνατή κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη (31/08) τη λίστα των 186 υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σπύρος Αγναντής ανέφερε ότι: «Αισθάνομαι πραγματικά ικανοποιημένος και συγκινημένος που καταρτίσαμε και παρουσιάζουμε ένα συνδυασμό στον οποίο συμμετέχουν εκλεκτοί συνδημότες. Άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν κάθε έναν από εμάς στον Δήμο Φαρκαδόνας. Συνδημότες με εμπιστοσύνη στις ιδέες και αξίες του συνδυασμού μας και προπάντων όρεξη για δουλειά για να συνεχίσουμε το ίδιο αποφασιστικά να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία . Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και εντιμότητα τον αγώνα μας μέχρι τις εκλογές της 8ης Οκτώβριου για να φτάσει σε κάθε χωριό, σε κάθε γωνιά του Δήμου μας το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ».