Ο Αγναντής άντεξε στα δύσκολα…

Η ώρα της κρίσης έφτασε…
Το πρωί της Κυριακής οι κάλπες ανοίγουν και οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή στο δήμο Φαρκαδόνας.
Μια προεκλογική περίοδος που επισκιάστηκε για να μην πούμε υπερκαλύφθηκε από τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν σε βιβλικές καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες ανθρώπων.
Είναι αλήθεια πως ο Σπύρος Αγναντής δεν εξελέγη δήμαρχος από τους πολίτες και κάποιοι του το καταλογίζουν.
Τη στιγμή όμως που ο συνδυασμός έχανε τον φυσικό του ηγέτη τόσο άδικα, υπερψήφισε τον Αγναντή για να τον διαδεχτεί.
Χωρίς δεύτερες σκέψεις, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση μα κυρίως στην μεγάλη ανάγκη της στιγμής ο δήμος να συνεχίσει να διοικείται και να λειτουργεί.
Ταυτόχρονα ο δήμος δυστυχώς αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με τεράστιες φυσικές καταστροφές.
Σεισμοί και καταποντισμοί ανάγκασαν το νέο δήμαρχο να ωριμάσει απότομα και να δώσει τη μάχη για τους δημότες.
Τρία χρόνια στο τιμόνι του δήμου κατάφερε να λειτουργήσει σα δήμαρχος όλων και να κερδίσει το στοίχημα που κάποιοι προεξοφλούσαν πως σίγουρα θα χάσει.
Ενώνει την ομάδα και ηγείται του συνδυασμού για τις προσεχείς εκλογές.
Ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός με καθαρά αυτοδιοικητικό πρόσημο μα το κυριότερο και πιο αισιόδοξο πολυπληθής και με ορμή για τη διεκδίκηση μιας νέας θητείας.
Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος είτε κάποιοι πιστεύουν στην υποστήριξη Αγναντή ή το αντίθετο, σίγουρα κανείς τους δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο Αγναντής τελικώς αντέδρασε απέναντι σε όσα του καταλογίζονταν και βαδίζει αυτάρκης και ισχυρός με έναν πανίσχυρο συνδυασμό στη μάχη της Κυριακής.
Τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε κατορθωθεί αν πίσω δεν είχε προηγηθεί σκληρή δουλειά με πράξεις, έργα και βοήθεια σε όσους πραγματικά χτυπήθηκαν πολλές φόρες από την ατυχία.
Την Κυριακή οι πολίτες επιλεγούν και τότε φυσικά όλα τα παραπάνω θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.