«Μπαρούτι» μυρίζει το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Έπειτα από τις ματαιωθείσες συνεδριάσεις λόγω έλλειψης απαρτίας στις 25/4 και 02/5 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας, σήμερα το απόγευμα και ώρα 7 πρόκειται να συγκληθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος το ΔΣ, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης με την 6η συνεδρίαση.

Το 2ο θέμα αναμένεται να απασχολήσει το συμβούλιο καθώς φαντάζει ιδιαιτέρως δελεαστικό  το εν δυνάμει οικονομικό όφελος του Δήμου και συνεπώς των δημοτών, τι γίνεται όμως στην περίπτωση που τα αρχικά σχέδια παρεκκλίνουν της πορείας τους;

Τα κέρδη και η ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να αποδοθεί σε ευάλωτες -και οχι μόνο- ομάδες δημοτών είναι θεμιτά!

Ωστόσο το καταστατικό είναι σαφές και ορίζει ότι ο Δήμος Φαρκαδόνας θα είναι συνυπεύθυνος, στην καλύτερη των περιπτώσεων, για τυχόν χρέη που πρόκειται να δημιουργηθούν ή ακόμη και εξολοκλήρου υπεύθυνος, σενάριο που κάθε νοήμων πολίτης απεύχεται!

Ακόμη ένα μελανό σημείο της υπόθεσης αυτής είναι το γεγονός πως ο Δήμος καλείται να αναλάβει την ευθύνη για χρέη του συνεταιρισμού που ενδεχομένως προϋπάρχουν.

Πώς άραγε ο Δήμος μπορεί να εμπιστευθεί τους κυρίους κυρίους αυτούς;

Με πόση ευκολία τίθεται το μέλλον των δημοτών σε κίνδυνο;

Έχουν άραγε εξεταστεί ενδελεχώς όλες οι παράμετροι;

Μπορούν οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι που μας εκπροσωπούν να διασφαλίσουν τα αυτονόητα προς όφελός μας;

Είναι πράγματι μια στοχευμενη κίνηση προς όφελος όλων των δημοτών ή για ακόμη μια φορά τα κέρδη, τα οφέλη και η ηλεκτρική ενέργεια αφορούν τμήμα ατόμων του Δήμου…..;;