ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ: Ας μην παραμείνουμε στα Καρναβάλια όταν ο Δήμος Φαρκαδόνας δοκιμάζεται!

Οι Αποκριές κρατούν μια, δυο μέρες και περνούν! Καιρός να κοιτάξουμε κάτω από τις γιορτινές μάσκες.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φαρκαδόνας πανηγυρίζει γιατί θεωρεί πως τα πάει καλά στα Καρναβάλια! Ας ενημερώσουμε όμως τον Δήμαρχο και τη δημοτική του ομάδα, ότι οι Απόκριες πέρασαν και καλό θα ήταν να προσγειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα και να ασχοληθούν με τα πραγματικά και δυσβάσταχτα προβλήματα των δημοτών. Επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθούν στην καθημερινότητα, διότι τα προβλήματα δεν λύνονται με επικοινωνιακές κορώνες και αστεϊσμούς της συμφοράς!

Οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας από τον περασμένο Σεπτέμβριο ζουν τον δικό τους Γολγοθά, που δυστυχώς δεν φαίνεται πως η νυν δημοτική αρχή έχει την ικανότητα να δώσει τις κατάλληλες λύσεις. Προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τη λογική της καθυστέρησης και δηλώνοντας αναρμόδια στα καυτά προβλήματα του τόπου.

Αλλά τώρα που οι κύριοι της Δημοτικής αρχής… ηρέμησαν από τα Καρναβάλια, ας τους θυμίσουμε ότι οι δρόμοι και κοινόχρηστοι χώροι παραμένουν ακαθάριστοι, τα αναχώματα σπασμένα – φάνηκε αυτό αρχές του μήνα με τη βροχή που έπεσε και την κατάσταση που έγινε οριακή για νέα πλημμύρα – και την απουσία παρεμβάσεων στην αγροτική οδοποιία, στις γέφυρες και στα αντλιοστάσια άρδευσης για τους αγρότες μας.

Να θυμίσουμε ότι ο Παιδικός σταθμός της Φαρκαδόνας παραμένει στο έλεος του Ντάνιελ και τα παιδιά μένουν εδώ και εφτά μήνες στα σπίτια τους, χωρίς να δοθεί λύση. Το ίδιο με το στάδιο της Φαρκαδόνας για τους νέους που θέλουν να αθληθούν, το Κέντρο Κοινότητας είναι ακόμα βουτηγμένο στη λάσπη και η μόνη αγωνία της Δημοτικής αρχής είναι να δώσει τα εκατομμύρια ευρώ σε εργολάβους με απ’ ευθείας αναθέσεις.

Ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη, είχε ξεκαθαρίσει προς τους Δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας ότι δεν θα πάψει στιγμή να εκτελεί τα καθήκοντά του ως αντιπολίτευση με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών. Ας το γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Διότι πολύ απλά, δεν είναι… στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζουν. Είναι χρέος μας να χτυπήσουμε το καμπανάκι κινδύνου, αλλά είναι και χρέος τους να λύσουν τα προβλήματα των συμπολιτών μας που τόσο σκληρά δοκιμάζονται όλους αυτούς τους μήνες.

Μπορούν; Θέλουν; Μάλλον ούτε μπορούν ούτε θέλουν!

Ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας

«Νέο Ξεκίνημα»

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
ΦΡΑΓΜΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
ΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ