Μήνυμα ενότητας και μεγάλης νίκης για τη ΝΔ εξέπεμψε ο Θανάσης Λιούτας στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ

Ένα ηχηρό μήνυμα νίκης και ενότητας εξέπεμψε ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας με την Νέα Δημοκρατία, Θανάσης Λιούτας, στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Τρικάλων, ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

 «Στις 21 Μαΐου, η κοινωνία έδωσε μια μεγάλη απάντηση στο δίλημμα: «μπροστά ή πίσω. Επέλεξε σταθερότητα, επέλεξε ασφάλεια, ανάπτυξη και πρόοδο για όλους ανεξαιρέτως, χωρίς αποκλεισμούς, δίνοντας με την ψήφο της μια τεράστια και ιστορική νίκη για την Νέα Δημοκρατία. Στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, η κοινωνία εκ νέου θα επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, σημαίνει σταθερότητα, σημαίνει ανάπτυξη για όλους. Σημαίνει ανάπτυξη ακόμη και για το πιο απομακρυσμένο μέρος του τόπου μας», σημείωσε στην τοποθέτησή του ο Θανάσης Λιούτας.

«Όλοι ενωμένοι δίνουμε τη μάχη, στο πλευρό του Πρωθυπουργού μας, χωριό – χωριό, καφενείο – καφενείο, βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, όπως είναι πάντοτε χρέος μας. Η κοινωνία μας εκφράζει δυνατά και αποφασιστικά το μήνυμα της νίκης για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς έχει ανάγκη να συνεχίσουμε να βαδίζουμε προς τα εμπρός. Καθαρά λόγια. Αναπτυξιακές πολιτικές, ρεαλισμό, στήριξη. Το αποδείξαμε! Έτσι θα συνεχίσουμε!».