Μετά τη μάχη… έρχεται «σκληρό ροκ» στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας

Στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στην εκπομπή «Ώρα για λέσχη» με τον Λάζαρο Μάμαλη μίλησε σήμερα ο Θανάσης Μεριβάκης και ο Μιχάλης Μπαγιώτης και από τα πρώτα δείγματα που έχουμε, φαίνεται να εισερχόμαστε σε μία περίοδο η οποία θα είναι σε ρυθμούς σκληρού ροκ.

«Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έθιξα το ζήτημα της μείωσης δημοτικών τελών καθώς πλέων υπάρχει η δυνατότητα να μειωθούν μιας και ο δήμος έχει επιστροφή αρκετών χρημάτων από την ΔΕΗ» ανέφερε ο κ. Μεριβάκης και προσέθεσε  πως επί των ημερών του κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν την αύξηση ενώ σήμερα δεν στηρίζουν να γίνει μείωση.

Επιπροσθέτως, ανέφερε πως εξεπλάγην από την τοποθέτηση του κ. Μπαγίωτη που ανέφερε ότι τον είχε διώξει καθώς είχε καταψηφίσει την αύξηση δημοτικών τελών και αυτός είναι ο λόγος που προέβη σήμερα στην εν λόγω ανάρτηση (δείτε εδώ).

Κληθείς να απαντήσει ο κ. Μπαγιώτης επεσήμανε ότι «εν τη ρύμη του λόγου ο κ. Μεριβάκης ανέφερε ότι μου ζήτησε την παραίτηση, γιατί ήμουνα αντιδήμαρχος αναπληρωτής δημάρχου» και εν συνεχεία έκανε λόγο για μια καυστική παραίτηση την οποία είχε πάρει πίσω για την συνοχή της ομάδα.

Αποδέχτηκε ότι η παραίτηση που δημοσίευσε σήμερα ο κ. Μεριβάκης ήταν δική του αφήνοντας όμως υπονοούμενα για αυτά που είχαν προηγηθεί.

«Όσον αφορά την κατηγορία που μου αποδίδει ο κ. Μεριβάκης ότι δεν ασκώ αντιπολίτευση εγώ κάνω αντιπολίτευση σωστή εκεί που πρέπει» τόνισε ο κ. Μπαγιώτης.

Αντιπολίτευση εάν πέρασε η σκουπιδιάρα 3 το μεσημέρι ή 5 και εάν τα πήρε όλα τα σκουπίδια αυτό δεν είναι αντιπολίτευση σημείωσε ο κ. Μπαγιώτης.

Ακούστε τη δήλωσε ο Θανάσης Μεριβάκης

Ακούστε τη δήλωσε o Μιχάλης Μπαγιώτης