Με πολύ κόσμο και στην Καλαμπάκα ο Χατζηγάκης

Ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος έδωσε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης μιλώντας χθες σε πολυπληθές ακροατήριο κάθε ηλικίας στο Καφέ Cloud της Καλαμπάκας.

Ο νέος υποψήφιος Βουλευτής έχοντας ασχοληθεί εμπεριστατωμένα τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής με αιχμή τον τουρισμό κατέθεσε τις ολοκληρωμένες θέσεις και το πρόγραμμά του ζητώντας από τους συμπολίτες μας την στήριξή τους.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως από την Καλαμπάκα και το ξενοδοχείο Grand Meteora είχε ξεκινήσει την προεκλογική του καμπάνια που συνεχίστηκε με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια σε μεγάλη εκδήλωση στα Τρίκαλα όπου ο Μικέλης Χατζηγάκης ξεδίπλωσε το πρόγραμμα και τις τεκμηριωμένες απόψεις του για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

“Στα Μετέωρα που προσελκύουν περίπου 2.500.000 τουρίστες κάθε χρόνο”, τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης, “εκείνο που θα πρέπει να δουλέψουμε είναι το πώς θα κρατήσουμε τους επισκέπτες μας περισσότερες ημέρες εδώ. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να αναδείξουμε παράλληλα με τον θρησκευτικό τουρισμό και τον οικοτουρισμό στον ασυναγώνιστο ορεινό μας όγκο καθώς επίσης να προβάλουμε τα τοπικά μας προϊόντα που θα προσελκύσουν επενδυτές και επιπλέον επισκέπτες”.