Με Ανδρουλάκη το ένα μετά το άλλο στέλεχος του τοπικού ΚΙΝΑΛ που στήριξαν άλλους υποψηφίους

Ένας από τους υποστηρικτές του Ανδρέα Λοβέρδου στο νομό μας, ο εργολάβος Γιώργος Γκέκας δήλωσε στη Λέσχη 97,6 : «Πρώτα θα πρέπει να τονίσω ότι είναι μια νίκη για όλους στο ΠΑΣΟΚ, η συμμετοχή είναι τεράστια και κάτι δείχνει αυτό. Πάνω από τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι προφανώς το ΠΑΣΟΚ, και πιο πάνω ακόμα όλη η σοσιαλδημοκρατία. Αρκεί ο νέος αρχηγός να ενώσει το χώρο μας, ώστε να μη ζούμε άλλο μια δεξιά χωρίς αντιπολίτευση.

Θα πάω να ψηφίσω την Κυριακή το Νίκο Ανδρουλάκη. Μιλάω προσωπικά και μόνο, εμένα αφορά αποκλειστικά αυτό. Έχει περισσότερες πιθανότητες σαν νέος αρχηγός να συσπειρώσει παραπάνω κόσμο.»

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε μιλώντας επίσης στη Λέσχη 97,6  και ο Τάσος Κατσιάνης, λέγοντας: «Είναι μια ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ αυτό που είδαμε χθες. Στήριξα και στηρίζω την επιλογή που έκανα με τον Παύλο Γερουλάνο, διότι πάντα άνθρωποι σαν τον Παύλο έχουν ένα λόγο που βελτιώνει την ποιότητα της δημοκρατίας.

Παρόλα αυτά, σεβαστή η επιλογή της βάσης του κινήματος. Το σημαντικό εξ’άλλου είναι η τεράστια συμμετοχή του κόσμου, που δείχνει πως επιστρέφουν τα δυο μεγάλα κόμματα σε ποσοστά που επαναφέρουν την ισορροπία.

Είναι σαφέστατη η εντολή για ανανέωση που έδωσε η χθεσινή αναμέτρηση, και την Κυριακή στο Β’ γύρο θα ψηφίσω το Νίκο Ανδρουλάκη.»