Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Μαρίνα Κοντοτόλη: Να αποζημιωθούν χωρίς διακρίσεις οι κάτοικοι της οδού Πατουλιάς Τρικάλων για τις ζημιές που υπέστησαν από τις πλημμύρες και να ληφθούν μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας

4 Μαρτίου 2024
in Τοπικά
Πάει για την πρωτιά
Share on FacebookShare on Twitter

Στη Βουλή έφερε η Βουλευτής Τρικάλων, Μαρίνα Κοντοτόλη, τα αιτήματα των πλημμυροπαθών κατοίκων της οδού Πατουλιάς Τρικάλων για την αποζημίωση όλων των πληγέντων και για τη λήψη μέτρων, όπως η διάνοιξη της παλιάς κοίτης του Ληθαίου ποταμού, ώστε να μην ξαναζήσουν τις ίδιες καταστροφές.

Αναφορά προς  Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κατατέθηκε σήμερα από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας από τους αρμόδιους Υπουργούς να απαντήσουν στη Βουλή, γιατί δεν αποζημιώθηκαν από τις καταστροφές του Σεπτεμβρίου 2023, παρά το γεγονός ότι υπέστησαν ζημιές σε ισόγειες και υπόγειες κατοικίες, καθώς και στον οικιακό τους εξοπλισμό από τον Ληθαίο Ποταμό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της οδού Πατουλιάς, η περιοχή τους πλημμύρισε από την παλιά κοίτη του ποταμού Ληθαίου, με αποτέλεσμα να κατακλυστούν ισόγειες και υπόγειες κατοικίες με νερά που έφτασαν ακόμα και τα δύο (2) μέτρα. Κι ενώ καμία βοήθεια δεν υπήρξε στην οδό Πατουλιάς από κρατικό φορέα για την απάντληση των υδάτων και τον καθαρισμό των χώρων, εν συνεχεία δεν υπήρξε και καμία αποζημίωση, παρά μόνο σε κάποιους επιλεκτικά.

Γι’ αυτό και ζητούν, αφενός να αποζημιωθούν, χωρίς εξαιρέσεις, όλοι οι πλημμυροπαθείς, αφετέρου να εκτελεστούν τα αναγκαία υδραυλικά έργα, για να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Ακολουθεί ολόκληρη η αναφορά:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για:

  1. τον κ. Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
  2. Τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

 

ΘΕΜΑ: «Να αποζημιωθούν χωρίς διακρίσεις οι κάτοικοι της οδού Πατουλιάς Τρικάλων για τις ζημιές που υπέστησαν από τις πλημμύρες και να ληφθούν μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας».

Η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαρίνα Κοντοτόλη,  έχοντας υπόψη της την από 14-2-2024 επιστολή των πλημμυροπαθών κατοίκων της οδού Πατουλιάς Τρικάλων, την καταθέτει ως Αναφορά προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, καλώντας τους να απαντήσουν στη Βουλή, γιατί δεν αποζημιώθηκαν από τις καταστροφές του Σεπτεμβρίου 2023, παρά το γεγονός ότι υπέστησαν ζημιές σε ισόγειες και υπόγειες κατοικίες, καθώς και στον οικιακό τους εξοπλισμό από τον Ληθαίο Ποταμό.

Στην επιστολή τους οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι της οδού Πατουλιάς Τρικάλων, αναφέρουν, μεταξύ άλλων:

  • Την 6ην και 7ην Σεπτεμβρίου 2023 πλημμύρισαν διάφορες περιοχές της πόλεως των Τρικάλων λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ληθαίου και των παραποτάμων καθώς επίσης και από την πληθώρα επιστρεφομένων ομβρίων υδάτων των αποχετεύσεων.
  • Αποτέλεσμα της προαναφερθείσας πλημμύρας ήταν να κατακλυστούν και να υποστούν ολοκληρωτικές καταστροφές ισόγειες κατοικίες, καθώς επίσης υπόγειοι κατοικούμενοι και βοηθητικοί χώροι, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των κατοικιών, συγκοινωνούν εσωτερικά μέσω κλίμακας με τα ανώτερα τμήματά τους και εμπεριέχουν χρήσιμο οικιακό εξοπλισμό, λεβητοστάσιο κ.α.
  • Δυστυχώς όμως για την συντριπτική πλειοψηφία των πληγέντων, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τους υπογείους χώρους της ενιαίας κατοικίας ως βοηθητικούς, δεν υπήρξε καμία οικονομική συνδρομή από μέρους της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ σχετικά με την κατεστραμμένη οικοσκευή ούτε επίσης κάποια απάντηση από μέρους των αρμοδίων φορέων για τον λόγο που αυτό δεν συνέβη και γιατί ενήργησαν επιλεκτικά, αποζημιώνοντας μόνο λίγους.
  • ΖΗΤΟΥΜΕ από την Ελληνική Πολιτεία την ανάλογη οικονομική αποζημίωση όλων των πληγέντων.
  • Τέλος ΖΗΤΟΥΜΕ τον σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των απαραιτήτων υδραυλικών έργων για να μην βιώσουμε ανάλογες καταστάσεις.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες.

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2024

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή των πλημμυροπαθών κατοίκων της οδού Πατουλιάς Τρικάλων.

 

Η  καταθέτουσα Βουλευτής

Κοντοτόλη Μαρίνα

  

ΤΡΙΚΑΛΑ 14-2-2024

ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ

ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΡΟΣ

Την βουλευτή Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κ. ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ κοιν. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΘΕΜΑ: ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΙΣΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ 6ης και 7ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

Κυρία Βουλευτή!

Όπως είναι γνωστό κατά την 6ην και 7ην Σεπτεμβρίου 2023 πλημμύρισαν διάφορες περιοχές της πόλεως των Τρικάλων λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ληθαίου και των παραποτάμων καθώς επίσης και από την πληθώρα επιστρεφομένων ομβρίων υδάτων των αποχετεύσεων. Μεταξύ αυτών ήταν και η περιοχή ένθεν και ένθεν της οδού ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ, ζώνη εκτεινομένη μεταξύ της παλαιάς κοίτης του Ληθαίου ποταμού και της οδού Β. Τσιτσάνη – Λαρίσης.

Συγκεκριμένα: Τα ύδατα που κατέκλυσαν την ανωτέρω περιοχή διοχετεύτηκαν από τον Ληθαίο (γέφυρα Αρριανού) με κατεύθυνση προς την παλαιά του κοίτη, στην οποία δεν υπήρχε ικανή διέξοδος, προς το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο, το 9ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό Στάδιο, την γέφυρα Πάσχου, με κατάληξη στην περιφερειακή οδό, ανατολικά της πόλεως, όπου υπήρχε αδιέξοδος.

Αποτέλεσμα της προαναφερθείσας πλημμύρας ήταν να κατακλυστούν και να υποστούν ολοκληρωτικές καταστροφές ισόγειες κατοικίες, καθώς επίσης υπόγειοι κατοικούμενοι και βοηθητικοί χώροι, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των κατοικιών, συγκοινωνούν εσωτερικά μέσω κλίμακας με τα ανώτερα τμήματά τους και εμπεριέχουν χρήσιμο οικιακό εξοπλισμό, λεβητοστάσιο κ.α. Σημειωτέον δε ότι σε πολλές περιπτώσεις το ύψος των υδάτων που εισέρευσαν ξεπέρασε τα 2 μ. Τα προαναφερθέντα στοιχεία τεκμηριώνονται από τις έγκαιρες εκθέσεις τόσο των μηχανικών του κράτους όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επίσης είναι άξιον αναφοράς ότι υπήρξαν μεγάλες ζημιές σε οχήματα, ενώ αρκετοί κάτοικοι τραυματίστηκαν και εκτέθηκαν σε κίνδυνο. Όσο δε για τα διαβρωμένα πάνελ αμιάντου της στέγης του παλαιού εργοστασίου ξυλείας Δρεπανόπουλου, αυτά διασκορπίστηκαν επιπλέοντα στην ανωτέρω περιοχή, εγκυμονώντας μελλοντικούς κινδύνους τόσο για την υγεία των κατοίκων όσο και για το περιβάλλον.

Σας γνωστοποιούμε δε ότι καθ’ όλην την διάρκειαν του καιρικού φαινομένου, πέραν του γενικού χαρακτήρα μηνύματος της Πολιτικής Προστασίας (112) στις 23.40 την 6-9-2023, δεν υπήρξε άλλη ειδοποίηση και μέριμνα από δημοτική ή δημόσια αρμόδια αρχή σχετικά με την επικινδυνότητα της κατάστασης στην ανωτέρω περιοχή λόγω υπερχείλισης του ποταμού ούτε και αρωγή κατά την διάρκεια της πλημμύρας. Επακόλουθο λοιπόν της κρατικής απουσίας ήταν να χαθούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, οι κάτοικοι να εκτεθούν σε κίνδυνο και να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την δύσκολη αυτή κατάσταση. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το απόγευμα της 7ης Σεπτεμβρίου με ιδιωτική πρωτοβουλία – παρέμβαση έγινε μεγάλη κάθετη τομή στην ανατολική περιφερειακή οδό που είχε ως αποτέλεσμα την απορροή των υδάτων των οδών και των οικοπέδων. Όσο δε για τα εναπομείναντα εντός των κατοικιών, αυτά αντλήθηκαν από ιδιώτες με δαπάνη των κατοίκων. Με ίδιες δε δαπάνες και προσωπικό μόχθο έγινε η καθαριότητα, η απολύμανση των πλημμυρισθέντων χώρων και η εκκαθάριση του ακαταλλήλου πλέον οικιακού εξοπλισμού, του οποίου η αντικατάσταση επιβάλλει επιπλέον δαπάνη.

Δυστυχώς όμως για την συντριπτική πλειοψηφία των πληγέντων, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τους υπογείους χώρους της ενιαίας κατοικίας ως βοηθητικούς, δεν υπήρξε καμία οικονομική συνδρομή από μέρους της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ σχετικά με την κατεστραμμένη οικοσκευή ούτε επίσης κάποια απάντηση από μέρους των αρμοδίων φορέων για τον λόγο που αυτό δεν συνέβη και γιατί ενήργησαν επιλεκτικά, αποζημιώνοντας μόνο λίγους. Πώς λοιπόν κατεβλήθησαν αποζημιώσεις για πληγείσες οικοδομές που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά στοιχεία, τόσο ως προς την χρήση του υπογείου χώρου όσο και ως προς τον ιδιοκτησιακό χαρακτήρα με τις άλλες, για τις οποίες οι δικαιούχοι δεν έλαβαν ;

Για τα ανωτέρω λοιπόν

ΖΗΤΟΥΜΕ από την Ελληνική Πολιτεία την ανάλογη οικονομική αποζημίωση όλων των πληγέντων, διότι οι καταστροφές και οι βλάβες του οικιακού εξοπλισμού και της κατοικίας μας από την πλημμύρα έγιναν με υπαιτιότητα των φορέων του Δημοσίου και όχι δική μας.

Σας θυμίζουμε ότι η εισροή των ποταμίων υδάτων και εκείνων των φρεατίων των αποχετεύσεων εντός των κατοικιών δυστυχώς οφείλεται στην ανυπαρξία των απαραιτήτων υδραυλικών έργων τόσο στην πόλη των Τρικάλων όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

ΖΗΤΟΥΜΕ επίσης την ουσιαστική παρέμβαση των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών, ώστε να γίνει ο απαραίτητος καθαρισμός και η διάνοιξη της παλαιάς κοίτης του Ληθαίου ποταμού, που ως τώρα δεν έχει γίνει. Υπενθυμίζουμε πως το φαινόμενο της πλημμύρας επαναλήφθηκε την 25-9-2023 μετά από ολιγόωρη καταιγίδα.

Τέλος ΖΗΤΟΥΜΕ τον σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των απαραιτήτων υδραυλικών έργων για να μην βιώσουμε ανάλογες καταστάσεις. Θα πράξουν λοιπόν οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς τα αυτονόητα, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις και πότε;

Οι ευνομούμενες πολιτείες προσπαθούν να προλαμβάνουν το κακό παρά να το θεραπεύουν εκ των υστέρων. Και….όταν αδυνατούν να πράξουν αυτό, ενεργούν με βάση το δίκαιο, συμπονούν και συμπάσχουν με τους παθόντες. Δεν τους διαχωρίζουν, δεν αδιαφορούν για αυτούς, δεν τους αφήνουν ποτέ μόνους και δεν τους εκθέτουν σε νέους κινδύνους.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 52 φορές.

Πρόσφατα Άρθρα

Απεβίωσε η Μαρία Ζαρκάδα
Κοινωνικά

Απεβίωσε η Μαρία Ζαρκάδα

16 Οκτωβρίου 2025
0

Την αγαπημένη μας μητέρα γιαγιά αδελφή και θεία ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ. ΖΑΡΚΑΔΑ ΕΤΩΝ 93 Θανουσα κηδεύουμε την Παρασκευή 17/10/2025 και ώρα...

Read more
Ισχυρό μήνυμα ενότητας και εκλογικής νίκης για το ΠΑΣΟΚ και τον Οικονόμου
Παραπολιτικά

Ο Οικονόμου ξανά στο παιχνίδι…

16 Οκτωβρίου 2025
0

Αθόρυβος αλλά σταθερά παρών, ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφει στο εσωκομματικό παιχνίδι, αυτή τη φορά από τη Γραμματεία της Επιτροπής Προγράμματος...

Read more
Απεβίωσε ο Χρήστος Αλεξόπουλος
Κοινωνικά

Έφυγα από την ζωή δύο Τρικαλινοί

16 Οκτωβρίου 2025
0

Τον πολυαγαπημένο μας  σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο  ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΩΝ. ΚΑΤΣΙΑΝΗ  ΕΤΩΝ 73 Θανόντα κηδεύουμε την Πέμπτη 16 –...

Read more
Σύλληψη στον Παλαμά για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης
Ελλάδα

Σύλληψη στον Παλαμά για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

16 Οκτωβρίου 2025
0

Συνελήφθη, χθες (15-10-2025) στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καρδίτσας, ένας ημεδαπός...

Read more
Packaging Awards 2025: Τέσσερα βραβεία για την περιβαλλοντική υπεροχή της ΟΛΥΜΠΟΣ
Επιχειρείν

Packaging Awards 2025: Τέσσερα βραβεία για την περιβαλλοντική υπεροχή της ΟΛΥΜΠΟΣ

16 Οκτωβρίου 2025
0

Η καινοτομία και η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της φιλοσοφίας της ΟΛΥΜΠΟΣ τα οποία ενσωματώνονται σε κάθε βήμα και κάθε πρακτική...

Read more
Φρικτό δυστύχημα: Οδηγός κάηκε ζωντανός μέσα στο ηλεκτρικό αυτοκίνητό του – Σκληρά πλάνα
Διεθνή

Φρικτό δυστύχημα: Οδηγός κάηκε ζωντανός μέσα στο ηλεκτρικό αυτοκίνητό του – Σκληρά πλάνα

16 Οκτωβρίου 2025
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οδηγός στην Κίνα, όταν το ηλεκτρικό αυτοκίνητό του, λαμπάδιασε εγκλωβίζοντάς τον στο εσωτερικό, πυροδοτώντας μία σειρά νέων...

Read more
«Έρχονται» νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Μέχρι τέλη Αυγούστου στη δημοσιότητα ονόματα δικαιούχων «μαϊμού»
Ελλάδα

Άρχισαν οι πληρωμές στους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

16 Οκτωβρίου 2025
0

Άρχισαν οι πληρωμές στους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Xθές καταβλήθηκαν  3 κατηγορίες ενισχύσεων ύψους 153 εκατ. ευρώ και συνολικά προγραμματίζονται...

Read more
ΠΑΣΟΚικες συμφωνίες στα Τρίκαλα
Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Ποντάρει στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση – Προετοιμασίες ενόψει Συνεδρίου με φόντο τις εκλογές

16 Οκτωβρίου 2025
0

Σε τροχιά σύγκρουσης με την κυβέρνηση εισέρχεται το ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να ενισχύσει τη δημοσκοπική του δυναμική ενόψει του επικείμενου Συνεδρίου...

Read more
Premier League: Προ των πυλών ηχηρές αλλαγές στο αγγλικό ποδόσφαιρο – Ψηφίζεται στις 21 Νοεμβρίου η εφαρμογή του salary cap
Διάφορα

Premier League: Προ των πυλών ηχηρές αλλαγές στο αγγλικό ποδόσφαιρο – Ψηφίζεται στις 21 Νοεμβρίου η εφαρμογή του salary cap

16 Οκτωβρίου 2025
0

Σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στις ανεξέλεγκτες δαπάνες και να διασφαλίσει την οικονομική ισορροπία, η Premier League εξετάζει την...

Read more
Τέλος πλέον οι σταγόνες και το χειρουργείο για το γλαύκωμα με SLT LASER στην ΟΡΑΣΗ
Διάφορα

Τέλος πλέον οι σταγόνες και το χειρουργείο για το γλαύκωμα με SLT LASER στην ΟΡΑΣΗ

16 Οκτωβρίου 2025
0

Το χρόνιο γλαύκωμα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη πάθηση γιατί διαδράμει τελείως ασυμπτωματικά μέχρι τα προχωρημένα στάδια της νόσου. Ο ασθενής τις...

Read more
Σκρέκας από το Αίγιο: “Το όραμα που μας ενώνει είναι εκείνο μιας Ελλάδας που προχωρά μπροστά, με σιγουριά και σταθερότητα
Τοπικά

Σκρέκας από το Αίγιο: “Το όραμα που μας ενώνει είναι εκείνο μιας Ελλάδας που προχωρά μπροστά, με σιγουριά και σταθερότητα

16 Οκτωβρίου 2025
0

Επίσκεψη στο Αίγιο πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, όπου η εντυπωσιακή προσέλευση στελεχών, μελών...

Read more
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος 26-27 / 7 σε περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας
Τοπικά

Έκτακτο: Χωρίς ρεύμα αύριο η Φαρκαδόνα

15 Οκτωβρίου 2025
0

Χωρίς ρεύμα θα μείνει αύριο Πέμπτη 16 Οκτωβρίου η κωμόπολη της Φαρκαδόνας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Read more
Ενισχύεται η συνεργασία κοινωνικών δομών στη Θεσσαλία
Ελλάδα

Ενισχύεται η συνεργασία κοινωνικών δομών στη Θεσσαλία

15 Οκτωβρίου 2025
0

Με ουσιαστικά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η πρώτη, σε πανελλαδικό επίπεδο, συνάντηση εργασίας μεταξύ στελεχών των Κοινωνικών Δομών - Υπηρεσιών...

Read more
Χρήσιμη και ενδιαφέρουσα η ενημερωτική εκδήλωση για το Γ.Ε.ΜΗ.
Επιχειρείν

Χρήσιμη και ενδιαφέρουσα η ενημερωτική εκδήλωση για το Γ.Ε.ΜΗ.

15 Οκτωβρίου 2025
0

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Τρικάλων και την Ένωση Οικονομολόγων & Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΟΦΕΕ) Ν. Τρικάλων, με...

Read more
Λάππας: Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις με τις 420 δόσεις
Επιχειρείν

Συγκρότηση σε Σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

15 Οκτωβρίου 2025
0

Συνεδρίασε το νέο ΔΣ και κατένειμε τα αξιώματα μεταξύ των μελών του ως εξής:  Πρόεδρος:                      Βαρδούλης Μιχαήλ, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος...

Read more
Next Post
Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ούτρας

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ούτρας

Νέα Αριστερά: Για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Νέα Αριστερά: Για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Απεβίωσε ο Σπυρίδων Μητάκος από το Γριζάνο

Απεβίωσε ο Σπυρίδων Μητάκος από το Γριζάνο

Πάλι απέξω άφησαν τον Κουρέτα!

Πάλι απέξω άφησαν τον Κουρέτα!

Την Δευτέρα η αναβληθείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Φαρκαδόνας - Έως και αύριο οι αιτήσεις!

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία