Λύθηκαν τα «ξόρκια της Άρνης» και ο Οικονόμου μίλησε…

Και είναι όμως γεγονός αληθινό. Έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφει δυναμικά.

Για τους νέους που δε γνωρίζουν λεπτομέρειες πρόκειται για τον τελευταίο εκλεγμένο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας (έχασε την έδρα στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου 2012).

Αν και επί μία δεκαετία σιώπησε εντούτοις στις προσεχείς εκλογές θα είναι όπως όλα δείχνουν υποψήφιος εκ νέου με το Κίνημα Αλλαγής ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα. Φυσικά η επανάκαμψη του Γιώργου Οικονόμου μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και αυτή τη φορά στην ηγεσία της παράταξης βρίσκεται ο κουμπάρος του Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα την περασμένη Τρίτη έδωσε την πρώτη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο δημοσιογραφικό δίδυμο Αργυρούση – Παπαγεωργόπουλο όπου εκεί περιμένανε όλοι να ακούσουν τον άνθρωπο της σιωπής.

Μετρημένος και με κουβέντες κοστολογημένες έδειξε ξεκάθαρα πως τώρα με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι όλα θα είναι διαφορετικά και το μέλλον της παράταξης αναμένεται ανατρεπτικό.

Σε ερώτηση για τις φήμες που τον ήθελαν κοντά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα προηγούμενα χρόνια φανερά ενοχλημένος δήλωσε κατηγορηματικά πως αυτές τις φήμες τις διακινούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα της χαρακτήρισε κακή σπέκουλα.

Στη συνέχεια της ραδιοφωνικής του εμφάνισης είχαμε και τις επισκέψεις σε χωριά του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη βρέθηκε σε Πηνειάδα και Φαρκαδόνα.

Αρκετοί σύντροφοι και στελέχη του κόμματος στην περιοχή έσπευσαν να τον υποδεχτούν  και να ακούσουν με έκπληξη όσα τόσα χρόνια έμεναν στη σιωπή.

Η κάμερα έπιασε νέους και μεγαλύτερους όπως τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Στάμο αλλά και τον αντιδήμαρχο της νυν δημοτικής αρχής Γιώργο Γεωργίου που εκλέγεται στον παλιό Δήμο Οιχαλίας και αυτο στη συνέχεια θα χει τη σημασία του.

Όπως και να χει ο λαός της Φαρκαδόνας στηρίζει Γιώργο Οικονόμου και πάνω του βασίζει τις ελπίδες του για την ανασύνταξη και αναγέννηση του κόμματος που λάτρεψαν.

Ωστόσο γρήγορα φαίνεται να ξεχνούν τους υποψηφίους της προηγούμενης αναμέτρησης μιας και πλέον το μομέντουμ (κουμπάρος) είναι με την πλευρά Οικονόμου και όπως λένε όλοι κρυφά και φανερά δεν μπορεί να έχει αντίπαλο σε αυτή την κούρσα.

Το ΚΙΝΑΛ προσπαθεί να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ και οι σύντροφοι ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη.

Υ.Γ. Καλά τα σουαρέ και τα κεράσματα αλλά οι εποχές έχουνε αλλάξει και οι πολίτες περιμένουν προτάσεις για λύσεις ρεαλιστικές σε ενα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον που δεν καταφέρνουν να βγάλουν το μήνα τους με αξιοπρέπεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: trikalavoice.gr