Στα Ειδικά Σχολεία στις Καρυές, καθώς και στο Γυμνάσιο και στο Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας, παρευρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας για τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.
«Καλή Σχολική Χρονιά, με υγεία και δύναμη», ευχήθηκε ο Θανάσης Λιούτας σε ολόκληρη τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μας.
Είναι πλέον μια παράδοση για τον Τρικαλινό Βουλευτή, κάθε χρόνο, την ημέρα του αγιασμού των σχολικών μονάδων, να βρίσκεται στα Ειδικά Σχολεία του τόπου μας. Φέτος η συγκίνηση ήταν μεγαλύτερη, τόνισε ο ίδιος, καθώς εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις στα Ειδικά Σχολεία, καθώς και στο Γυμνάσιο και στο Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας – μετά τις καταστροφές που είχαν υποστεί λόγω Daniel το 2023- όπου και εκεί παρέστη το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Λιούτας.
Ειδικότερα ο ίδιος, τόνισε τον μεγάλο αγώνα που δίνεται για την πλήρη αποκατάσταση κάθε ζημιάς που άφησαν πίσω οι θεομηνίες του 2023, ενώ με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Ειδικά Σχολεία αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι φέτος θα επαναλειτουργήσει και το θερμοκήπιο, το οποίο και εκείνο είχε υποστεί ζημιές, και το οποίο παλαιότερα είχε δωρίσει ο ίδιος στους μαθητές των ειδικών μας σχολείων.
«Αναγνωρίζοντας τα ευεργετήματα της φύσης, της γης και της καλλιέργειάς της, το θερμοκήπιο αποτελεί ενασχόληση σπουδαίας σημασίας», υπογράμμισε με συγκίνηση.
Ο Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο του αγιασμού, τόνισε ότι η εκπαίδευση είναι το πιο πολύτιμο θεμέλιο για το μέλλον της κοινωνίας μας και ότι η στήριξη σύσσωμης της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητάς μας αποτελεί διαρκή προτεραιότητά του.
👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 1030 φορές.