Λάρισα: Πατέρας μαθητή επιτέθηκε σε τρεις δασκάλους– Στο νοσοκομείο 61χρονος γυμναστής

Αιμόφυρτος, με χτυπήματα στο πρόσωπο και στη θωρακική χώρα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας 61χρονος γυμναστής που το μεσημέρι της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση από γονέα μαθητή στο 11ο δημοτικό σχολείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ένας γονιός, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, μπήκε στο σχολείο και άρχισε να επιτίθεται φραστικά προς τους εκπαιδευτικούς ισχυριζόμενος ότι «χτύπησαν το παιδί του».

Μάλιστα, δεν έμεινε στη λεκτική βία, αλλά όπως εξήγησε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου, γρονθοκόπησε τον διευθυντή και δύο εκπαιδευτικούς. Ο ένας από τους εκπαιδευτικούς, γυμναστής στην ειδικότητα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος.

Μάταια οι παρευρισκόμενοι επιχείρησαν να ηρεμήσουν τον πατέρα που έμοιαζε με ταύρος εν υαλοπωλείω.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο 61χρονος έφερε χτυπήματα από γροθιές στην κάτω γνάθο αλλά και στο θώρακα. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, το θύμα έλαβε εξιτήριο.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λάρισας με ανακοίνωσή του: «καταγγέλλει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση-προπηλακισμό που δέχτηκαν αναίτια τρεις συνάδελφοι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας από γονέα μαθητή που εισήλθε στο χώρο του σχολείου».