Κίνσε ο γάμος…

Κάποτε στα καφενεία γίνονταν σοβαρές πολιτικές συζητήσεις, αναλύσεις και ζυμώσεις, ανταλλαγές απόψεων μέχρι και… κυβερνήσεις άλλαζαν.  Στις σημερινές καφετέριες δεν συμβαίνει το ίδιο και την σκυτάλη έχουν πάρει τα τσιπουράδικα με το «Πανεπιστήμιο» του Κοσμά στο Νεοχώρι να κρατάει τα πρωτεία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας εθεάθη να απολαμβάνει το τσιπουράκι του μαζί με τον πρόεδρο της Φαρκαδόνας Θάνο Κούτσικο, τον πρώην πρόεδρο Οιχαλίας Σωτήρη Σταμόπουλο, τον αποκαλούμενο “Μαύρο” Βασίλη Σακελλαρίου, τον Νίκο Βασιλείου, τον Θανάση Τσινάνη αλλά και επιχειρηματίες που έλκουν την καταγωγή από το Νεοχώρι και δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό όπως ο Μπαζίανας στο Λουξεμβούργο. Το καρέ συμπλήρωνε ο εκλογομάγειρας αντιδήμαρχος Γιάννης Γεωργολόπουλος.

Το θέμα των Δημοτικών Εκλογών μονοπώλησε την συζήτηση, με τους ομοτράπεζους να συσπειρώνονται γύρο από την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Σπύρου Αγναντή  και να την ενισχύουν ο καθένας κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του.

Άραγε το λόμπι της Οιχαλίας από όπου προέρχεται ο δήμαρχος θα καταφέρει σε συνεργασία με τον γερόλυκο των Πελλιναίων  να πετύχουν τις συμμαχίες ένθεν κακείθεν ώστε ο νυν δήμαρχος να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία;;;;;