Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Τι και αν ο πρωθυπουργός κάνει καθημερινά κουίζ για την ημερομηνία που θα στήσει τις κάλπες, όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουνε μπει για τα καλά στη μάχη.

Επισκέψεις, παρουσίες στις κοπές της πρωτοχρονιάτικης πίτα και εσχάτως κανάλια προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε πως η προβολή στη σύγχρονη εποχή μας παίζει μεγάλο ρόλο, για αυτό και οι πολιτικοί πλέον δίνουν τον παρόν δυναμικά σε κάθε εφαρμογή τέτοιου δικτύου.

Όμως είναι και κάποιες περιπτώσεις που απλά καταφέρνουν και γίνονται ιδιαίτερα γραφικές προσπαθώντας να δείξουν ένα προφίλ που δεν τους ταιριάζει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούνε να το υποστηρίξουν.

Συγκεκριμένα ο παλιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές Χρήστος Σιμορέλης μαθαίνουμε πως δημιούργησε ομάδα στο viber.

Δυστυχώς όμως κάπου εδώ χάνεται το νόημα και η ουσία.  Τα προβλήματα της περιοχής μας αλλά και των πολιτών (ας μην παραβλέπουμε πως αρκετά από αυτά είναι απόρροια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) δεν θα λυθούν μόνο μέσα από προτάσεις στα χαρτιά και στα λόγια. Θέλουνε ρίξεις, δύναμη και κουράγιο, ώστε να μην επαναληφθούνε φαινόμενα του 2015 οπού προεκλογικά σκίζαμε μνημόνια και πηγαίναμε με το λεωφορείο και σύντομα άλλαξε ο Μανωλιός και ψήφιζε ναι σε όλα και κυκλοφορούσε με κρατικό όχημα και οδηγό.

Οι γνωρίζοντες λένε και έχουνε δίκαιο πως η δημοσιότητα σου αφαιρεί σε ένα λεπτό όσα σου προσθέτει σε έναν αιώνα. Ας ευχηθούμε στο Χρήστο προσοχή αλλά και καλή τύχη..!!