Κατασβέσθηκε φωτιά στον επαρχιακό δρόμο Μουριάς – Λαζαρίνας

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10:45 π. μ. σε εγγειοβελτιωτικό κανάλι στον επαρχιακό δρόμο Μουριάς – Λάζαρινας. Κατόπιν ενημέρωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, έσπευσαν στο σημείο δύο Πυροσβεστικά Οχήματα με 4 άνδρες και προχώρησαν στην κατάσβεση και τον έλεγχό της.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο, η φωτιά ξεκίνησε ταυτόχρονα από τρία διαφορετικά σημεία και μια κάποια σχετική απόσταση μεταξύ τους.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων.

Ο πρόεδρος της ΤΚ Μουριάς κ. Δημ. Γιαννουλάκος, ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων για την άμεση ανταπόκριση, τους συγχωριανούς του Πατσιά Αποστόλη και Κανίστρα Νικόλαο για την έγκαιρη ενημέρωση εκδήλωσης της Πυρκαγιάς, και τον Μπλέτσα Αδαμάντιο που ως εθελοντής, έσπευσε στο σημείο με το τρακτέρ του, βοηθώντας στο έργο της πυρόσβεσης, ανακόπτοντας την κίνηση της φωτιάς σε παρακείμενους αγρούς, ώστε να μην κινδυνεύσουν καλλιέργειες και ένα ποιμνιοστάσιο, έως ότου καταφθάσει η πυροσβεστική δύναμη.