Κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα η απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου για να γίνει το «ΠΑΖΑΡΑΚΙ» Φαρκαδόνας

Το βράδυ της Παρασκευής 6/8 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο πίσω από το Δημαρχείο συνέλευση  πολιτών και φορέων με θέμα συζήτησης την εμποροπανήγυρη της Φαρκαδόνας.

Ακούστηκαν ολονών οι θέσεις και  αποφασίσθηκε να συγκληθεί  έκτακτο Κοινοτικό Συμβούλιο για να παρθεί απόφαση υπέρ της διεξαγωγής  της  εμποροπανήγυρης και ακολούθως αυτή η απόφαση να επιδοθεί στην Δημοτική Αρχή.

Μη χάνοντας χρόνο την επομένη κιόλας ο Πρόεδρος Θάνος Κούτσικος συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο και επισφραγίστηκε η απόφαση που πάρθηκε στην συνέλευση πολιτών και φορέων της Φαρκαδονας το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Farkadonaday.gr  η απόφαση της συνελεύσεως επισφραγίστηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα. Δύο Κοινοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν «όχι», δηλαδή να μην διεξαχθεί η φετινή εμποροπανήγυρη λόγω των τρεχουσών συνθηκών.

Την  Δευτέρα  θα επιδιωχθεί συνάντηση επιτροπής πολιτών με την Δημότη Αρχή για να  κοινοποιήσουν την απόφαση ευελπιστώντας πως θα εισακουσθούν και θα διεξαχθεί εν τέλει η εμποροπανήγυρη.