«Κάποτε ο Πατριώτης Άδωνις το έπαιζε Τσαμπουκάς» …Τώρα λέει άστο το Oruc Reis να κόβει βόλτες

Τελικά αν δεν τρελαθούμε με τις κωλοτούμπες των Πολιτικών που το παίζουν Πατριώτες μόνο όταν τους συμφέρει πολιτικά,στο τέλος θα τους πάρει ο λαός  με τις ντομάτες!!

Κάποτε ο Πατριώτης Γεωργιάδης κατηγορούσε τους τότε Κυβερνώντες γιατί δεν αντιδρούσαν  στις παραβιάσεις των 10μ απο τα Τουρκικά μαχητικά και μάλιστα αποκαλούσε την Ελλάδα το ποιο δειλό κράτος …Τώρα που είναι Υπουργάρα για το ότι έφτασε το Τούρκικο στα 5,8 μίλια τι λέει ; Άστο να κόβει βόλτες!!!

Το χάσαμε το μυαλό Πατριώτη ή το έκανες και αυτό γαργάρα όπως και με το Τζαμί ..θυμάσαι άραγε τι έγραφες στην Αφίσα ;

Δηλώσεις-σοκ από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς μετά το χθεσινό φιάσκο της κυβέρνησης στη Σύνοδο Κορυφής υποστήριξε ότι το Oruc Reis, «καίει καύσιμα χωρίς λόγο» και άστο να κόβει βόλτες

Ως καλεσμένος στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν γκριζάρει απολύτως τίποτα. Μην ακούω υπερβολές. Καίει καύσιμα χωρίς λόγο. Άσ’ τους να κάνουν πέντε βόλτες.

Δεν αμφισβητεί προς το παρόν την κυριαρχία μας πουθενά. Άμα μπει στα έξι μίλια ή άμα πάει να ακουμπήσει τον βυθό, στην υφαλοκρηπίδα μας, να το συζητήσουμε….(όχι να το βυθίσουμε)

Προς το παρόν κόβει βόλτες. Μας εκνευρίζει, μας στεναχωρεί, όλα αυτά είναι μέσα, αλλά αμφισβήτηση έμπρακτης εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί. Άμα θέλουν να κάνουν βόλτες αυτοί, ας κάνουν. Τι να κάνουμε;»

Τα ίδια έλεγαν και κάποιοι άλλοι αντιπρόεδρε …Τι θέλετε να κάνουμε Πόλεμο;