Και το… ψηστήρι στους Μιχαλάκη – Κούτσικο συνεχίζεται!

Έντονες είναι οι προεκλογικές αυτοδιοικητικές διεργασίες στον Δήμο Φαρκαδόνας ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023. Σιγά σιγά φτιάχνεται το προεκλογικό παζλ  με γνωστά ονόματα στις τοπικές κοινωνίες αλλά και φρέσκα πρόσωπα που δοκιμάζονται για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής, θα είναι σίγουρα ένας εκ των διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου στις εκλογές του 2023 και προετοιμάζει μεθοδικά την υποψηφιότητα του.

Επ’ αυτού εργάζονται και όλοι όσοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του, με μπροστάρη τον εκλογομάγειρα αντιδήμαρχο Γιάννη Γεωργολόπουλο.

Φήμες, κάνουν λόγο πως εσχάτως στο «μικροσκόπιο» του Αγναντή έχουν μπει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Μιχαλάκης και ο πρόεδρος της Φαρκαδόνας Θάνος Κούτσικος.

Επειδή όμως είναι ακόμη νωρίς για προβλέψεις, θα αφήσουμε τον χρόνο ο οποίος είναι πολύ αργός γι’ αυτούς που περιμένουν, πολύ γρήγορος γι’ αυτούς που φοβούνται και πολύ σύντομος γι’ αυτούς που διασκεδάζουν να αποκαλύψει τα πάντα και να τα φέρει στο φως.