Και πίνω μπύρες πίνω μπύρες…

Τελικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ…!!!

Τι και αν ζούμε κοσμογονικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα (ακρίβεια, ενέργεια κλπ.) κάποιοι δείχνουν να μην τροποποιούν συνήθειες και πολιτική κουλτούρα με τίποτα….

Σύμφωνα με πληροφορίες του Farkadonaday.gr το Σάββατο στην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Κρήνης και την 1η γιορτή ανταλλαγής παραδοσιακών σπόρων σημειώθηκε το εξής παράδοξο.

Ενώ μετά το πέρας των ομιλιών το πρόγραμμα συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς και ο σύλλογος πρόσφερε φαγητό σε όλους τους παρευρισκομένου, ο βουλευτής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν με σκοπό να συναντηθούν με κατοίκους στην καφετέρια του χωριού.

Φυσικά σε μια τέτοια γιορτή το χωριό βρισκόταν  όλο  στην πλατεία απολαμβάνοντας όσα ο σύλλογος τους είχε διοργανώσει και η συνάντηση του βουλευτή και τον στελεχών αποδείχτηκε φιάσκοοο.

Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουνε  ποτέ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και στα πιο μικρά αδυνατεί να ακούσει την κοινωνία.

Όλοι  στην πλατεία και εκείνοι  στην καφετέρια στα σκοτεινά να πίνουν  μπύρες και να συζητούν μεταξύ τους για την αριστερή επανάσταση.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αν σύντομα δεν προχωρήσετε δυναμικά με νέους ανθρώπους της εποχής και της κοινωνίας θα είναι ακόμα μια αναμέτρηση χαμένη για σας μα χαμένη και για την κοινωνία…