Και μαζί και χώρια ίδια στεναχώρια….

Και εκεί που όλα δείχνουν πως οδεύουν αισίως για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά την αποκάλυψη καθημερινά σκανδάλων για την κυβέρνηση, εκεί ακριβώς μαθαίνουμε πως αρχίζουν προβλήματα εσωτερικής φύσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Farkadonaday.gr η παράταξη στα Τρίκαλα έχει χωριστεί σε ομάδες.

Είναι απολύτως λογικό σε ενα κόμμα που ανοίγει και που διευρύνεται νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες να φέρνουν και νεο αέρα… και αυτή τη φορά το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εθνικές εκλογές θα περιλαμβάνει υποψηφίους που ο ένας θα κόβει απο τον άλλον.

Απο τη μια πλευρά η παλιά φουρνιά με τους δύο πρώην βουλευτές απο την άλλη η υπερδραστήρια Μαρίνα με τον επίσης φιλόδοξο Γιώργο Τσιάκαλο δημιουργούν ένα κλίμα που σίγουρα αν διαχειριστεί σωστά έχει μόνο να αθροίσει αλλά αν αυτό το κλίμα χαλάσει (έτσι μαθαίνουμε πως πάει να γίνει) σίγουρα η εσωστρέφεια θα πυροδοτήσει φυγόκεντρες δυνάμεις.

Φυσικά δεν αναφερθήκαμε στη μεταβλητή Χάιδου που εδώ και καιρό αξιοποιώντας πλήρως τον θεσμικό του ρόλο ως Περιφερειακός Σύμβουλος εμφανίζει μια δυναμική μένοντας μακριά απο τις εσωτερικές έριδες και την πιθανή γκρίνια του ενός για τον άλλον.

Τα προβλήματα των πολιτών είναι τεράστια και τα μπαλώματα και οι γκρίνιες των υποψηφίων εξαιτίας των ανταγωνισμών ειναι δευτερεύοντα.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αυτό δεν το καταλάβει νωρίς τότε σίγουρα θα χάσει μια ιστορική ευκαιρία απογοητεύοντας ξανά τους πολίτες.