Ήταν όλοι τους εκεί….

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων  κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος με  θέμα «Οι γυναίκες στο προσκήνιο».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Grand Meteora Hotel, στο Καστράκι, με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών καθώς δεν χωρούσαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ λίγο πριν έναρξη της εκδήλωσης ανέφερε, σχολιάζοντας και το γεγονός της αθρόας προσέλευση του κόσμου: «Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα «Οι Γυναίκες στο Προσκήνιο». Είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της παράταξής μας και είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι πλέον έχουμε πείσει τους συμπολίτες μας ότι για να αλλάξουμε πορεία, για να μπορέσουμε να πάμε το Δήμο Μετεώρων εκεί που του αξίζει, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Και για να περάσουμε όλα αυτά που θέλουμε, θα πρέπει να έχουμε προτάσεις και να κάνουμε εκδηλώσεις για να πείσουμε τους συνδημότες μας για όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας για το δήμο μας.»