Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την εμπιστοσύνη του και την τιμή που μου κάνει να με ορίσει Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας σε δυο πολύ ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας» αναφέρει η Δήμητρα Νάτσινα στην ανάρτησή της στο FB  ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη επί τη αναλήψη των καθηκόντων της στην Περιφέρεια.

«Η ευθύνη μου είναι μεγάλη καθώς αναλαμβάνω καθήκοντα σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη στιγμή, εν μέσω πανδημίας, και την ώρα που οι πολίτες θέλουν και ζητούν καλύτερες υπηρεσίες Υγείας» προσθέτει η κα Νάτσινα και καταλήγει «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λόγια, δεσμεύομαι να κάνω αυτό που ξέρω καλά, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, προς όφελος των πολιτών. Γνωρίζω πως θα έχω δίπλα μου τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ο οποίος διακρίνεται επίσης για την εργατικότητα και την εντιμότητά του».

Εν κατακλείδι η κα Νάτσινα ευχαριστεί όλους όσους στέκονται δίπλα της και ιδιαίτερα την οικογένειά της, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις επιλογές της και δεσμεύεται να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατά και υπεύθυνα.