Ηλεκτροκίνηση για δύο… στην τιμή του ενός

Ευγενική προς το περιβάλλον και ήπια προς το πορτοφόλι μας, η ηλεκτροκίνηση, όπως όλα δείχνουν, θα μετατραπεί σε κανόνα. Και αν πιστεύετε ότι αυτή η μετάβαση υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας, θα χαρείτε μαθαίνοντας για την ύπαρξη μιας προσφοράς 1+1 που αλλάζει το παιχνίδι.

Με κάθε αγορά ηλεκτρικού σκούτερ Yadea C-Umi, αξίας €1.840, η WheelGive μας κάνει δώρο ένα ηλεκτρικό πατίνι Yadea KS 5 αξίας €670, ώστε τόσο εμείς όσο και τα νεότερα μέλη της οικογένειάς μας να μετακινούμαστε με άνεση – και περιβαλλοντική συνείδηση.

Μια τάση που ήρθε για να μείνει

Αν κάτι είναι βέβαιο, είναι πως με την πάροδο του χρόνου θα βλέπουμε στους δρόμους όλο και περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, αφού εκτός από τα οικολογικά τους οφέλη, εξασφαλίζουν μετακινήσεις με πολύ χαμηλότερο κόστος. Τα ηλεκτρικά σκούτερ δε, ξεχωρίζουν και για το φρέσκο design τους που δίνει πόντους στο στιλ μας στην καθημερινότητά μας στην πόλη. Επομένως, η προσφορά 1+1 έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή.

Με μέγιστη αυτονομία 60 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 45χλμ/ώρα, το ηλεκτρικό σκούτερ Yadea C-Umi, είναι ιδανικό για διαδρομές από και προς τη δουλειά. Προς το παρόν, απαιτεί δίπλωμα 50 κυβικών, όμως με τον αναμενόμενο νέο ΚΟΚ, το μόνο που θα χρειαζόμαστε θα είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου μας. Και η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου που διαθέτει, εξασφαλίζει εύκολη φόρτιση μέσα στο σπίτι.

Εύκολες μετακινήσεις για μικρούς και μεγάλους

Από την άλλη πλευρά, το ηλεκτρικό πατίνι Yadea KS 5 έχει μια σειρά από δικά του πλεονεκτήματα: Πρώτα από όλα, δεν απαιτεί δίπλωμα οδήγησης, ενώ παράλληλα διαθέτει μπαταρία 36v10ah που του εξασφαλίζει 45 χιλιόμετρα μέγιστης αυτονομίας και 25χλμ/ώρα μέγιστης ταχύτητας. Είναι, δηλαδή, κατάλληλο για τις καθημερινές μετακινήσεις μικρών και μεγάλων, μειώνοντας τόσο τις αποστάσεις, όσο και το κόστος των καυσίμων.

Επιπλέον, εκτός της ήδη δελεαστικής προσφοράς, που στην ουσία μεταφράζεται σε έκπτωση €670 για την απόκτηση δύο πολύ προσεγμένων και ανθεκτικών οχημάτων – το καθένα έρχεται με 2 χρόνια εγγύηση – θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την ήδη υπάρχουσα κρατική επιδότηση που φτάνει στο 20% της αξίας των ηλεκτρικών οχημάτων, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος.

Και αν δραστηριοποιείστε στον κλάδο της εστίασης ή των μεταφορών, έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές: Σύντομα θα ξεκινήσει νέα προσφορά, που σε κάθε αγορά επαγγελματικού ηλεκτρικού σκούτερ Yadea G5 Pro θα παρέχει δωρεάν delivery box και τη βάση του, αλλά και το πρόγραμμα διαχείρισης στόλου οχημάτων VfroView.

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά εδώ ή ακολουθήστε την WheelGive στο Facebook και το Instagram.