Η X Tech σας προσφέρει τον έλεγχο της επένδυσής σας..!!

Νιώθετε επιτακτική την ανάγκη να προστατέψετε τον εξοπλισμό και να αποτρέψετε κάθε είδους καταστροφή των εγκαταστάσεων του φωτοβολταϊκού σας πάρκου;

Η X Tech σας προσφέρει τον έλεγχο της επένδυσής σας..!!

Εξαιτίας της γρήγορης ανάπτυξης των φωτοβολταϊκών πάρκων και αύξηση ζήτησης συστημάτων προφύλαξης αυτών των επενδύσεων, η εταιρία X Tech χρησιμοποιώντας την εμπειρία της και την υψηλή τεχνογνωσία στον χώρο της ασφάλειας, είναι σε θέση να σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις σύνθετες ανάγκες μιας επαγγελματικής φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας για το φωτοβολταϊκό σας πάρκο το οποίο μπορεί να ξεκινήσει από ένα σύστημα συναγερμού με περιμετρική προστασία, δέσμες, μικροκυμματικοί ανιχνευτές μέχρι κάλυψη με οπτικό έλεγχο με θερμικές κάμερες, υπέρυθρες κάμερες, αναγνώριση προσώπων, ανάλυση στοιχείων για ανίχνευση κίνησης, σύνδεση του συστήματος συναγερμού με το σύστημα παρακολούθησης και μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Κατόπιν μελέτης του χώρου σας η X Tech μπορεί να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε την X Tech στο τηλ. 2416007146 ή επισκεφθείτε το κατάστημά X Tech στην Λάρισα Ανθίμου Γαζή 25.