Η θεατρική παράσταση “Τα Ψηλά Βουνά” σήμερα το βράδυ στο Διάσελλο

Σήμερα το βράδυ και ώρα 21:00 στο Διάσελλο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την θεατρική  παράσταση “Τα Ψηλά Βουνά”.

Πρόκειται για το αθάνατο αριστούργημα του νεοέλληνα συγγραφέα Ζαχαρία Παπαντωνίου, που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη χιλιάδων Ελλήνων μαθητών , χάρη στη ζωντανή του γλώσσα και στην απλή αφήγηση.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή , πλαισιωμένη από παλιούς και νέους έμπειρους επαγγελματίες ηθοποιούς με προσεγμένα σκηνικά – κοστούμια και πλούσια μουσικά ακούσματα από την ελληνική παραδοσιακή μουσική και από έργα μεγάλων ελλήνων μουσουργών.

Η παράσταση κινείται μέσα σ΄ ένα ευχάριστο διαδραστικό κλίμα επικοινωνίας με τους θεατές κυρίως λόγω της συμμετοχής της αφηγήτριας (εκπαιδευτικού), που υποδύεται το ρόλο της ‘’δασκάλας’’, αλλά και των ηθοποιών που επικοινωνούν κι αυτοί με το κοινό. Η παράσταση κλείνει με παραδοσιακό τραγούδι και χορό!

Αξίζει να επισημανθεί πως το οικονομικό κόστος της θεατρικής παράστασης κάλυψε εξ ολοκλήρου ο γνωστός επιχειρηματίας κέντρων διασκέδασης στην Αθήνα Ηλίας Μαροσούλης ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Διάσελλο.