Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025
Farkadonaday.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Farkadonaday.gr
No Result
View All Result

Η RWE και η ΔΕΗ ξεκινούν την κατασκευή 5 φωτοβολταϊκών έργων άνω των 200 MWp

26 Ιανουαρίου 2023
in Ελλάδα
Η RWE και η ΔΕΗ ξεκινούν την κατασκευή 5 φωτοβολταϊκών έργων άνω των 200 MWp
Share on FacebookShare on Twitter

Δύο κορυφαίοι ενεργειακοί όμιλοι, η RWE και η ΔΕΗ, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συμβάλλουν στην επιτάχυνση της ελληνικής ενεργειακής μετάβασης. Μέσω της κοινοπραξίας ΜΕΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., η RWE Renewables GmbH, με ποσοστό συμμετοχής 51% και η ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε., με ποσοστό συμμετοχής 49%, έλαβαν την τελική επενδυτική απόφαση για την κατασκευή πέντε φωτοβολταϊκών έργων.

Για την εν λόγω επένδυση, με συνολικό προϋπολογισμό 180 εκατ. ευρώ, έχουν εξασφαλιστεί, στο πλαίσιο του δανειακού σκέλους του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», 90 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) και 54 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες Eurobank Α.Ε. και Alpha Bank Α.Ε., ενώ τα υπόλοιπα 36 εκατ. ευρώ αφορούν σε ίδια συμμετοχή. Η χρηματοδότηση βρίσκεται στο τελικό στάδιο του οικονομικού κλεισίματος.

Τα φωτοβολταϊκά έργα, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος περίπου 210 MWp (175 MWac), βρίσκονται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, στη Β. Ελλάδα, εντός των ορίων του πρώην υπαίθριου λιγνιτωρυχείου του Αμυνταίου. Οι εργασίες κατασκευής έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Τα πέντε έργα προβλέπεται να είναι πλήρως λειτουργικά έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2024.

Η ΜΕΤΩΝ Ενεργειακή Α.Ε. έχει υπογράψει διμερείς επιχειρηματικές συμφωνίες αγοραπωλησίας πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας («πράσινα» PPAs), διάρκειας μεταξύ 10 και 15 ετών με τρίτους, οι οποίοι θα αγοράζουν την πράσινη ηλεκτρική ενέργεια, που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά έργα.

Μέσω της κοινοπραξίας τους, η RWE Renewables και η ΔΕΗ Ανανεώσιμες αναπτύσσουν μεγάλης κλίμακας φωτοβολταϊκά έργα συνολικής δυναμικότητας έως 2.000 MWp στην Ελλάδα. Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες έχει συνεισφέρει στην κοινοπραξία εννέα φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος έως 940 MWp (870 MWac). Η RWE Renewables έχει συνεισφέρει στην κοινοπραξία ένα αντίστοιχου μεγέθους χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών έργων.

O Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, δήλωσε: «Μια σημαντική επένδυση που θα συμβάλλει στο στόχο για επίσπευση της ενεργειακής μετάβασης εισέρχεται σε τροχιά υλοποίησης μέσα στην άνοιξη, με τη συμβολή του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Η επένδυση, συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ, αφορά στην κατασκευή πέντε φωτοβολταϊκών έργων και θα πραγματοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία. Η “πράσινη μετάβαση” είναι βασικός πυλώνας του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, “Ελλάδα 2.0”, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου η παγκόσμια κοινότητα αντιμετωπίζει επείγουσες προκλήσεις, έχουν, ήδη, εισρεύσει στα κρατικά ταμεία άνω των 11 δισ. ευρώ από αυτό το πολύτιμο αναπτυξιακό εργαλείο».

Ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, κ. Νίκος Μαντζούφας, έκανε λόγο για μια μεγάλη, εμβληματική επένδυση στη Δυτική Μακεδονία για την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το δανειακό σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης υποστηρίζει σημαντικά έργα στον τομέα των ΑΠΕ, τη στρατηγική απολιγνιτοποίησης της χώρας και την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Γεώργιος Στάσσης δήλωσε: «Η καθαρή ενέργεια βρίσκεται στο επίκεντρο του στρατηγικού σχεδιασμού της ΔΕΗ με την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ, τεχνολογιών αποθήκευσης και πράσινου υδρογόνου. Είμαι πεπεισμένος πως οι ΑΠΕ σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αποθήκευσης θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά του ηλεκτρικού συστήματος την επόμενη δεκαετία παγκοσμίως. Συνεχίζουμε να επενδύουμε δυναμικά σε έργα ΑΠΕ αυτόνομα, αλλά και σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους, όπως η RWE. Η ανάπτυξη των μεγάλων Φωτοβολταϊκών έργων στη Δυτική Μακεδονία αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή μας στο στόχο του ενεργειακού μετασχηματισμού τόσο της ΔΕΗ όσο και της Ελλάδας, με παράλληλη στήριξη του ρόλου της Δυτικής Μακεδονίας ως ενεργειακού κέντρου της χώρας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Μαύρος, επισήμανε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την RWE Renewables. Αυτή η κοινοπραξία δεν είναι απλώς μια συνεργασία μεταξύ δύο επιχειρηματικών ομίλων, αλλά και μια ψήφος εμπιστοσύνης για την Ελλάδα. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε πλήρως τα έργα και να διευκολύνουμε τη μετάβαση της χώρας σε ένα βιώσιμο μέλλον. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τον στόχο μας για επέκταση του χαρτοφυλακίου μας σύμφωνα με το επιχειρηματικό μας σχέδιο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της RWE Α.Ε., κ. Markus Krebber, σημείωσε: «Ως RWE έχουμε αναλάβει ισχυρή δέσμευση για την ταχεία επέκταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη πρόοδο της συνεργασίας μας με τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες. Φέτος θα ξεκινήσουμε την κατασκευή πέντε φωτοβολταϊκών έργων μεγάλης κλίμακας, για να υποστηρίξουμε την ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα – μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες της Ευρώπης. Και αυτή είναι μόνο η αρχή – ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη ΔΕΗ για την ανάπτυξη περισσότερων φωτοβολταϊκών έργων στη χώρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της RWE Renewables Hellas Μ.Α.Ε. και της ΜΕΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., κ. Κώστας Παπαμαντέλλος, τόνισε: «Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ίδρυση της κοινοπραξίας μας, πετύχαμε ένα σημαντικό ορόσημο με τη λήψη της επενδυτικής απόφασης για τους πρώτους φωτοβολταϊκούς σταθμούς μας. Οι μακροπρόθεσμες συμφωνίες χρηματοδότησης υπεγράφησαν και η πώληση της παραγόμενης ενέργειας έχει εξασφαλιστεί μέσω πέντε υπογεγραμμένων διμερών επιχειρηματικών συμφωνιών ηλεκτρικής ενέργειας. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό το σύνολο του κοινού μας χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών έργων».

ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες είναι μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της ΔΕΗ. Έχοντας κατασκευάσει και λειτουργώντας σήμερα αιολικά πάρκα, υδροηλεκτρικούς σταθμούς, φωτοβολταϊκά πάρκα και έναν υβριδικό σταθμό, η ΔΕΗ Ανανεώσιμες κατέχει ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο να αποτελέσει μοχλό στο συνεχιζόμενο ενεργειακό μετασχηματισμό του Ομίλου. Με παρουσία σε όλες τις μορφές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, η εταιρεία στοχεύει, μέσω ενός συνδυασμού οργανικής ανάπτυξης και στρατηγικών συνεργασιών, να επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της, συμπεριλαμβάνοντας καινοτόμες τεχνολογίες όπως η αποθήκευση, η υπεράκτια αιολική ενέργεια και τα πλωτά φωτοβολταϊκά. Συνολικά, ο όμιλος στοχεύει σε έναν σημαντικό μετασχηματισμό. Η ΔΕΗ επαναπροσδιορίζεται προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με την ενεργειακή μετάβαση μέσω της υλοποίησης των στρατηγικών της προτεραιοτήτων, (i) προχωρώντας στην απεξάρτηση από τον άνθρακα μέσω ενός επιταχυνόμενου σχεδίου σταδιακής κατάργησης του λιγνίτη και της αύξησης των επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, (ii) εστιάζοντας στην ψηφιοποίηση και την λειτουργική αποτελεσματικότητα εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και (iii) επιδιώκοντας τομείς πρόσθετης ανάπτυξης μέσω της πελατοκεντρικότητας, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής κινητικότητας στην Ελλάδα. Η ΔΕΗ ιδρύθηκε το 1950 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2001.

RWE

Η RWE πρωτοστατεί στην πορεία προς έναν κόσμο πράσινης ενέργειας. Με μια εκτεταμένη στρατηγική επενδύσεων και ανάπτυξης, η εταιρεία θα επεκτείνει την ισχυρή, πράσινη παραγωγική της ικανότητα σε 50 GW διεθνώς μέχρι το 2030. Η RWE έχει επενδυτικό προϋπολογισμό μεγαλύτερο από 50 δισεκατομμύρια ευρώ για το σκοπό αυτό σε αυτή τη δεκαετία. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει έργαι υπεράκτιας και χερσαίας αιολικής ενέργειας, την ηλιακής ενέργειας, το υδρογόνου, μπαταριών, τη βιομάζας και το φυσικού αερίου.

Η RWE Supply & Trading παρέχει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για μεγάλους πελάτες. Η RWE έχει εξασφαλίσει τοποθεσίες στις ελκυστικές αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Η εταιρεία καταργεί υπεύθυνα την πυρηνική ενέργεια και τον άνθρακα. Και για τις δύο αυτές πηγές ενέργειας έχει καθοριστεί η πορεία σταδιακής κατάργησης που έχουν εγκριθεί από την Γερμανική κυβέρνηση. Η RWE απασχολεί περίπου 19.000 άτομα παγκοσμίως και έχει έναν σαφή στόχο: να φτάσει σε μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα μέχρι το 2040. Στην πορεία αυτή, η εταιρεία έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για όλες τις δραστηριότητες που προκαλούν εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Η πρωτοβουλία Science Based Targets επιβεβαίωσε ότι αυτοί οι στόχοι μείωσης των εκπομπών είναι σύμφωνοι με τη Συμφωνία των Παρισίων. Σύμφωνοι στο πνεύμα του σκοπού της εταιρείας: Η ενέργειά μας για μια βιώσιμη ζωή.

Δηλώσεις που αφορούν το μέλλον

Το παρόν δελτίο τύπου περιέχει μελλοντικές εκτιμήσεις. Οι εκτιμήσεις αυτές αντικατοπτρίζουν τρέχουσες απόψεις, προσδοκίες και υποθέσεις της Διοίκησης και βασίζονται σε πληροφορίες που έχει επί του παρόντος στη διάθεσή της η Διοίκηση. Οι μελλοντικές εκτιμήσεις δεν διασφαλίζουν την επίτευξη μελλοντικών αποτελεσμάτων και εξελίξεων και υπόκεινται σε γνωστούς και άγνωστους κινδύνους και αβεβαιότητες. Τα πραγματικά μελλοντικά αποτελέσματα και εξελίξεις ενδέχεται να αποκλίνουν σημαντικά από τις προσδοκίες και τις υποθέσεις που εκφράζονται στο παρόν έγγραφο λόγω διαφόρων παραγόντων. Οι παράγοντες αυτοί περιλαμβάνουν κυρίως αλλαγές στο γενικό οικονομικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Επιπλέον, οι εξελίξεις στις χρηματοπιστωτικές αγορές και οι μεταβολές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, καθώς και οι μεταβολές στην εθνική και διεθνή νομοθεσία, ιδίως όσον αφορά στην φορολογική νομοθεσία, και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν τα μελλοντικά αποτελέσματα και τις εξελίξεις της εταιρείας. Ούτε η εταιρεία ούτε οποιαδήποτε από τις θυγατρικές της αναλαμβάνουν την υποχρέωση να επικαιροποιήσουν τις δηλώσεις που περιέχονται στο παρόν δελτίο τύπου.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που υπόκεινται σε επεξεργασία σε σχέση με τα δελτία τύπου, θα υπόκεινται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Εάν δεν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα δελτία τύπου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στη διεύθυνση datenschutz-kommunikation@rwe.com , θα διαγραφούν και δεν θα λαμβάνετε άλλα σχετικά δελτία τύπου από εμάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική μας για την προστασία των δεδομένων ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας βάσει του GDPR, παρακαλούμε επικοινωνήστε με datenschutz@rwe.com.

👁️ Το άρθρο αυτό προβλήθηκε 52 φορές.

Πρόσφατα Άρθρα

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Ζάρκο -Στο σημείο δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης, μάχη με τις φλόγες σε δύσβατη περιοχή
Τοπικά

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Ζάρκο -Στο σημείο δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης, μάχη με τις φλόγες σε δύσβατη περιοχή

19 Αυγούστου 2025
0

Στο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται από το βράδυ της Δευτέρας σε δασώδη και ορεινή περιοχή του Ζάρκου, με...

Read more
Τσίπρας από Τρίκαλα: «Την άλλη Κυριακή θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά»
Παραπολιτικά

Επιστροφή με… καλοκαιρινό αεράκι για τον Τσίπρα

18 Αυγούστου 2025
0

Δεν κάνει δηλώσεις, αλλά μιλάει  και μάλιστα πολύ.... Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις εμφανίσεις-προσκλήσεις σε «παλιούς και νέους συντρόφους», είτε...

Read more
Έπεσαν οι μάσκες στη Θεσσαλία… 2 εκατ. € επιδοτήσεις με Bitcoin και Bentley!
Τοπικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 1 στους 3 ελέγχους αποκάλυψε απάτη και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα

18 Αυγούστου 2025
0

Εκατοντάδες αγρότες με… φανταστικά κοπάδια και ψευδοβιολογικές παραγωγές εισέπρατταν για χρόνια πακτωλό ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, με τη σφραγίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και...

Read more
Τοπικά

170.000€ για την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Γριζάνου – Νέο έργο από τον Δήμο Φαρκαδόνας

18 Αυγούστου 2025
0

Ο Δήμος Φαρκαδόνας προχωρά σε ένα σημαντικό έργο για τον Γριζάνο, καθώς εγκρίθηκαν οι όροι της διακήρυξης για την κατασκευή...

Read more
5χρονος ακούμπησε παιχνίδι σε αναψυκτήριο και έπαθε έγκαυμα – Συνελήφθησαν δύο άτομα
Ελλάδα

5χρονος ακούμπησε παιχνίδι σε αναψυκτήριο και έπαθε έγκαυμα – Συνελήφθησαν δύο άτομα

18 Αυγούστου 2025
0

Ένα αγόρι πέντε ετών τραυματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής την ώρα που έπαιζε σε παιχνίδια που βρίσκονται σε χώρο αναψυκτηρίου,...

Read more
Σύγκρουση αυτοκινήτων στη Λάρισα – Τραυματίστηκε 27χρονη
Ελλάδα

Άγρια δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι – Την σκότωσε ο σύντροφός της στην είσοδο πολυκατοικίας

18 Αυγούστου 2025
0

Αιματηρό έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου στο Χαλάνδρι, με θύμα μια 47χρονη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε από...

Read more
Έφυγαν από τη ζωή δύο Τρικαλινοί
Κοινωνικά

Έφυγαν από τη ζωή δύο Τρικαλινές

18 Αυγούστου 2025
0

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα , γιαγιά , αδελφή και θεία ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚ. ΤΑΣΙΟΥ- ΦΟΥΤΣΟΥ ΕΤΩΝ 87 Θανούσα κηδεύουμε την Τρίτη...

Read more
Στη «φάκα» για  φούντα Καλαμπακιώτης
Τοπικά

Συλλήψεις δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών στα Τρίκαλα

18 Αυγούστου 2025
0

Συνελήφθησαν, χθες (17-08-2025) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, -2- ημεδαποί...

Read more
Κάτω απ’ τον πλάτανο, όλα τα μαθαίνεις…
Παραπολιτικά

Κάτω απ’ τον πλάτανο, όλα τα μαθαίνεις…

18 Αυγούστου 2025
0

Εκεί στου πλατάνου τον ίσκιο στο τρανό Γαρδίκι, έπεσε πάλι η ψιλοκουβέντα η καλή... Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καραμάνος εθεάθη παρέα...

Read more
Πούτιν σε Μακρόν: «Η Μόσχα θα επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία είτε με διαπραγμάτευση είτε με πόλεμο»
Διεθνή

Τι ζήτησε ο Πούτιν για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

17 Αυγούστου 2025
0

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να πρότεινε μια συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία, ζητώντας την πλήρη απόσυρση των ουκρανικών δυνάμεων...

Read more
Οιχαλία: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Νοσοκομείο Τρικάλων o οδηγός του δίκυκλου
Ελλάδα

18χρονος μοτοσικλετιστής νεκρός σε τροχαίο στην Κατερίνη

17 Αυγούστου 2025
0

Τη ζωή του έχασε στις 05:25 τα ξημερώματα της Κυριακής (17/8) στην Κατερίνη, 18χρονος αλλοδαπός μοτοσικλετιστής, όταν η μηχανή που...

Read more
Επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά στο Μεγαλοχώρι – Οδηγός κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας [ΒΙΝΤΕΟ]
Τοπικά

Επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά στο Μεγαλοχώρι – Οδηγός κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας [ΒΙΝΤΕΟ]

19 Αυγούστου 2025
0

Αναγνώστης του Farkadonaday.gr μας έστειλε βίντεο-ντοκουμέντο από το Μεγαλοχώρι, στο οποίο φαίνεται οδηγός να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αψηφώντας...

Read more
Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση – Τελευταία ημέρα  σήμερα!
Ελλάδα

Ποιοι πληρώνονται την εβδομάδα 18 – 22 Αυγούστου από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ – Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου

18 Αυγούστου 2025
0

Το συνολικό ποσό των 53.688.748,03 ευρώ θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς 67.677 δικαιούχων από τις 18 έως τις 22 Αυγούστου...

Read more
Τραγούδι, κέφι, χορός και υψηλές παρουσίες στο πανηγύρι της  Κρήνης
Ελλάδα

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ και στα πανηγύρια – Στη… φάκα αρκετοί φοροφυγάδες

18 Αυγούστου 2025
0

Η ΑΑΔΕ συνεχίζει τους φορολογικούς ελέγχους, από τα beach bar και τις οργανωμένες παραλίες έως τα πανηγύρια, ακόμη και για...

Read more
Από 12 έως 25 Ιανουαρίου ενστάσεις για την εξισωτική
Τοπικά

Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας

17 Αυγούστου 2025
0

Οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας εκπέμπουν σήμα κινδύνου, καθώς βλέπουν το ζωικό τους κεφάλαιο να αποδεκατίζεται από την ευλογιά των προβάτων....

Read more
Next Post
Ανακοίνωση σχετικά με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νομό Τρικάλων

Έκλεισαν δρόμοι - Ανακοίνωση σχετικά με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νομό Τρικάλων

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Φάρσαλα – Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Με χειροπέδες δύο μαθητές στη Λάρισα μαζί με τους γονείς τους για το άγριο ξύλο με άλλους μαθητές έξω από σχολείο

Αντί για fuel pass… την εξαπάτησε παίρνοντας 3.000€

Μεγάλες απάτες με την Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Καφενείο στη Θεσσαλία προσέλαβε ολόκληρο χωριό για να λάβει ενισχύσεις

Το πρωτάθλημα της πίτας…

Το πρωτάθλημα της πίτας…

Ο Πρωθυπουργός δεν πάει πουθενά χωρίς… τον Σκρέκα

Ο Πρωθυπουργός δεν πάει πουθενά χωρίς... τον Σκρέκα

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Μέλος του eMedia - Αρ. Μητρώου: 14251

Ο παρών ιστότοπος Farkadonaday.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένος με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2020 farkadonaday.gr

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρείν
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Κοινωνικά
  • Διάφορα
  • Επικοινωνία