Η νηστεία της κάλπης

Περάσαμε πραγματικά ένα γεμάτο τριήμερο με υπέροχο καιρό, όπου οι εκδηλώσεις σχεδόν στα περισσότερα χωριά της επαρχίας μας, είχανε την τιμητική τους.

Φυσικά οι ρυθμοί χαρακτηρίζονται προεκλογικοί, μιας και όλοι πλέον στοιχηματίζουν πως η 9η του Απρίλη θα είναι η Κυριακή των εκλογών.

Πέραν λοιπόν από τις παρελάσεις των καρναβαλικών αρμάτων, είχαμε και παρέλαση υποψηφίων όλων των κομμάτων.

Για κάποιους υποψηφίους φαίνεται πως το κλίμα διαμορφώνεται ανθηρό, άλλοι τρέχουν για να πατήσουν γερά στα χωριά και στην πόλη και για άλλους οι καμπάνες χτυπάνε πένθιμα.

Πέραν του υπουργού κ. Σκρέκα,  οι υπόλοιποι συγκάτοικοι του δεξιού ψηφοδελτίου δίνουν τη μεγάλη μάχη.

Ο νυν βουλευτής Σάκης Λιούτας δείχνει να διατηρεί δυνάμεις, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για την πρώτη γυναίκα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας.

Δυστυχώς, φαίνεται πως για την κυρία Παπακώστα δε θα συνεχιστεί η εύκολη ψήφος στη γυναίκα, μιας και πλέον κρίνεται από το έργο αλλά και τη μαχητικότητα της για ζητήματα του νομού.

Νέο αίμα, τόσο της Χαράς Ξάνθη όσο και του Μικέλη Χατζηγάκη ρέει πια στους κόλπους της ΝΔ και ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δείχνει να εκφράζει μεγαλύτερο κοινό που θα του εξασφαλίσει μια υψηλότερη θέση στη μάχη της εκλογής.

Μένουν μόνο 40 ημέρες ως τις κάλπες και για κάποιους οι εκλογές αυτές θα φέρουν μήνυμα νίκης, ενώ για άλλους θα σημάνουν τη λήξη μια διαδρομής άδοξα,  γιατί επιτυχία είναι η ισορροπία και όχι η μόνιμη άκριτη αντιπαράθεση για το θεαθήναι χωρίς πολιτικό περιεχόμενο μα κυρίως χωρίς καμία πρόταση.