Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στην ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ – Φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση με κέφι, μπρίο και έξυπνη σάτιρα!!!!

Το Καρναβάλι της Φαρκαδόνας επέστρεψε σήμερα δυναμικά μετά από 5 χρόνια και με έξυπνη σάτιρα, κέφι και μπρίο μας έβαλε στον ρυθμό!

Η φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση είχε ευφάνταστα άρματα, με επίκαιρα μηνύματα και διάθεση σάτιρας της επικαιρότητας.

Πολύχρωμοι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές χάρισαν άφθονα χαμόγελα και στιγμές ευφορίας, αστείρευτο κέφι και καλή διάθεση στον κόσμο που παρακολούθησε τη καρναβαλική παρέλαση και ξεφάντωσε στο ρυθμό της Αποκριάς.

Η συμμετοχή του κόσμου μάλιστα ήταν εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας την ανάγκη που είχαν όλοι να ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματα τους και να διασκεδάσουν με τη καρδιά τους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν με μπρίο και έξυπνες ατάκες ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρήστος Καραμάνος μαζί με τον Αλεχάντρο Γεωργίου, ενώ ο Στέφανος Νάτσινας έντυσε μουσικά την παρέλαση.

Οι εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού ολοκληρώθηκαν με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία.

Η δημοτική αρχή παρέστη σύσσωμη με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σπύρο Αγναντή, ενώ το παρών έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ