Η ευαισθησία της Τζιωρτζιώτη στην πράξη…

Μέσα σε αυτό τον εφιάλτη της πραγματικά πρωτοφανούς καταστροφής περιοχών της Θεσσαλίας, μας δόθηκε η ευκαιρία για συμπεράσματα που φυσικά αγνοούσαμε εν καιρώ ειρήνης…

Ζήσαμε όλων των ειδών τις κατηγορίες βοήθειες, τη βοήθεια της φωτογραφίας και της θεωρίας στα social media, από την ασφάλεια και τη ζεστασιά του καναπέ, αλλά και την πραγματική βοήθεια μέσα στις λάσπες με πραγματικό αίσθημα προσφορές και ανιδιοτέλειας.

Ευτυχώς στη δεύτερη κατηγορία μπορούμε να μετρήσουμε πάρα πολλούς και έτσι με τη θέληση και τη διάθεση των εθελοντών οι άνθρωποι αυτοί που έχασαν τα πάντα σε λίγες μόνο ώρες είναι σαν μια ελάχιστη αγκαλιά και ανακούφιση.

Φυσικά μια απο τις πρώτες που ανέλαβε πρωτοβουλία για βοήθεια ούσα πληγείσα και η ίδια (αυτό έχει μεγάλη σημασία..!!) είναι η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη συμμαχία του Αγοραστού Νικολέτα Τζιωρτζιώτη.

Προσέφερε τρόφιμα χωρίς γλουτένη και ενημέρωσε πως όποιος έχει προβλήματα δυσανεξίας στις πληγείσες περιοχές και αδυνατεί να τραφεί με τα τρόφιμα της βοήθειας να επικοινωνήσει μαζί της για να καλύψει εκείνη τα τρόφιμα που απαιτούνται σε μια τέτοια ιδιάζουσα περίπτωση.

Είναι γνώστης, δείχνει πραγματική διάθεση για προσφορά και φυσικά τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν να επικροτηθούν και να μας εκπροσωπήσουν στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Οι εποχές αλλάζουν βίαια και η προσαρμογή στη νεα πραγματικότητα απαιτεί εκκροσωπήσεις σοβαρές και καταρτισμένες για να θωρακίσουν τη Θεσσαλία αφενός και αφετέρου να της δώσουν την ώθηση της ανάπτυξης που της αξίζει…