Η Χαρά στις πράξεις… άλλοι μόνο στα λόγια…!!

Τη στιγμή που οι βουλευτές μας για να δηλώσουν παρόντες πολιτικά, αναλώνονται σε  υποκριτικές δηλώσεις  του τύπου «κατόπιν ενεργειών μου» θυμίζοντας μας  την παλαιοκομματική τακτική του Μαυρογιαλούρου, η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Χαρά Ξάνθη τους βάζει γυαλιά, αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη της στην τοπική κοινωνία.

Αυτή την φορά, η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Χαρά Ξάνθη, προέβη σε μια αξιέπαινη πράξη προσφέροντας στην Αct4V-ΕΝ ΔΡΑΣΗ 250 κιλά λάδι για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών του νομού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Ζυγός, σε ερώτηση ότι είναι μία προσφορά υψηλού κόστους τα 250 kg λάδι, απάντησε πως αυτό το μήνα όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι όπως και η ίδια, παίρνουν δύο μισθούς λόγω του δώρου Χριστουγέννων, «έτσι επέλεξα λοιπόν φέτος το δώρο μου να το προσφέρω σε όλες αυτές τις οικογένειες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι που το έχουν πραγματικά ανάγκη από το να το χρησιμοποιήσω αγοράζοντας κάποια πράγματα για εμένα που δεν θα ήταν πρώτης ανάγκης».

Ευχόμαστε και ελπίζουμε η πράξη της αυτή να βρει πολλούς μιμητές.

Εύγε Χαρά!