Η Χαρά Ξάνθη στον ΣΚΑΪ

Για ακόμη μια φορά, η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Χαρά Ξάνθη, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά».

Το studio σε όλο το background πρόβαλε τα Άγια Μετέωρα επί τη παρουσία της Ξάνθη, διαφημίζοντας τον τόπο μας ανά το πανελλήνιο.

Η νεαρά υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, αναφερθείς στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών επισήμανε πως ο τόπος μας θρηνεί και αυτό διότι η ανθρώπινη απώλεια είναι αναντικατάστατη.

Τόνισε την επιτακτική ανάγκη να εργαστούν και να συνεργαστούν όλοι μαζί για την αντιμετώπιση των παθογενειών των σιδηροδρομικών μεταφορών και ανέφερε πως δεν είναι θέμα ούτε για αντιπαλότητες, πολιτική αντιπαράθεση ή κομματική εκμετάλλευση το δυστύχημα.

Εν κατακλείδι, η υποψήφια βουλευτής Χαρά Ξάνθη τόνισε την ανάγκη για απόλυτη διαφάνεια στην έρευνα, ώστε να εντοπιστούν τα σφάλματα και να κριθούν δίκαια όσοι εμπλέκονται, ενώ στην συνέχεια προσέθεσε πως θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι διαδικασίες εκσυγχρονισμού υποδομών και εξασφάλισης της ασφάλειας των μετακινήσεων προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.