Η ανατριχιαστική συσκευή για τηλέφωνα που επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση

Το Remote Kiss, ένα περίεργο αξεσουάρ για τηλέφωνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην κινεζική αγορά, φέρεται να επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν την αίσθηση του φιλιού ακόμη και όταν βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Έχει διαφημιστεί ως ένας τρόπος για να μπορέσουν τα ζευγάρια που είναι μακριά να βιώσουν τη σωματική οικειότητα, το Remote Kiss βασίζεται σε αισθητήρες πίεσης, ενεργοποιητές και μαλακή σιλικόνη για να αναδημιουργήσει τα φιλιά του χρήστη οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί ο παραλήπτης να διαθέτει επίσης ένα Remote Kiss και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, το περίεργο gadget μπορεί να ανιχνεύσει και να αναπαράγει ακόμη και τη θερμοκρασία των χειλιών του χρήστη, καθώς και τους ήχους του φιλιού κάποιου. Το Remote Kiss είναι διαθέσιμο στην κινεζική διαδικτυακή αγορά Taobao εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε viral αφού οι άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες του προϊόντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Remote Kiss λειτουργεί μόνο όταν είναι συνδεδεμένο στη θύρα φόρτισης του τηλεφώνου. Έρχεται με μια συνοδευτική εφαρμογή που επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ δύο διαφορετικών συσκευών, ζητώντας παράλληλα τη συγκατάθεση και των δύο χρηστών.