Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ήρθε για να αλλάξει τα πάντα

Η νέα Δημοτική Κίνηση ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας τον Χρήστο Σταμόπουλο, ξεκίνησε ‘’ανάποδα’’. Δεν βγήκε μέσα από κομματικούς σωλήνες και δεν στηρίζεται από παράγοντες ή συμφέροντα. Είναι μία Κίνηση του Λαού, που θέλει να εκφράσει το 99% κόντρα στο 1% που δεκαετίες τώρα λυμαίνεται τον Δήμο Φαρκαδόνας. Είμαστε μια Κίνηση πλήρως ανεξάρτητη.

Κτηνοτρόφοι, αγρότες, εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, βιοπαλαιστές, άνεργοι, φτωχοί, νεόπτωχοι, υπερχρεωμένοι στις τράπεζες και στην εφορία, φοιτητές, νέοι και κάθε καλόπιστος και δημοκράτης άνθρωπος στα 18 χωριά του Δήμου μας που αγαπά την αλλαγή προς το καλύτερο ανήκει εξ αντικειμένου στη νέα Δημοτική Κίνηση.

Δεν παίρνουμε κομματικές ταυτότητες από κανέναν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι θεσμός ανεξάρτητος και ο πιο ο κοντινός στον πάσχοντα πολίτη. Στον Δήμο μας, που αποτελείται από χωριά και όλοι συναντιόμαστε καθημερινά και γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μπορεί να λειτουργήσει η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να έχουμε λόγο όλοι στα τεκταινόμενά του.

Λαϊκές Συνελεύσεις, δημοκρατικός διάλογος, λογοδοσία, αντικατάσταση οργάνων, ενεργοί πολίτες. Αυτή είναι η καθοδηγητική μας αρχή.

Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των πολιτών κόντρα στην ακρίβεια, τη φτώχεια, την ενεργειακή φτώχεια, την υπερχρέωση στις τράπεζες, τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς, την κατακρήμνιση του λαϊκού εισοδήματος. Θέλουμε αυξήσεις μισθών, συντάξεων και αγροτικών προϊόντων. Ζητάμε ένα ικανοποιητικό εισόδημα για όλους. Θέλουμε πολίτη αυτοδύναμο οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά.

Ζητάμε διαφάνεια και δημοκρατία παντού. Όχι απευθείας και αδιαφανείς αναθέσεις έργων. Όχι ρεμούλες στις προμήθειες.

Τέρμα στον Δήμο- φρούριο του Δημάρχου και των κολλητών του ή τη χρησιμοποίηση αχυράνθρωπου ως Δημάρχου από παράγοντες και παραγοντίσκους για να πλουτίζουν οι ίδιοι και η παρέα τους.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΔΡΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ

Δημοτική Κίνηση ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ