Η αγχωμένη Παπακώστα…

Παρότι όλοι σχεδόν οι πολιτικοί εδώ και 15 ήμερες απέφυγαν τις δημόσιες παρουσίες και τοποθετήσεις με σεβασμό στη μνήμη των νεκρών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, κάποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τις αστραπές και τις βροντές της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε η βουλευτής του νομού μας κυρία Κατερίνα Παπακώστα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ούτε λίγο ούτε πολύ επιχείρησε η ίδια να σκιαγραφήσει το πορτρέτο της.

Το κύριο θέμα και φυσικά οι ευθύνες που βαραίνουν τους ωμούς της κυβέρνησης που υπηρετεί και υποστηρίζει, έγινε δευτερεύον και στην πρώτη γραμμή ήρθανε οι εκλογές και η πιθανότητα επανεκλογής της εν λόγω βουλευτού.

Τόνισε πως αυτή τη φορά θέλει να κριθεί από το πολίτικο της αποτύπωμα και όχι ως γυναίκα και μόνο με κριτήρια χαλαρά.

Αυτό όμως που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η προσπάθεια της για την απολυτή ταύτιση της με τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Μιχαλάκη.

Είναι γνωστό πως η μεγάλη δυναμική του Χρήστου Μιχαλάκη σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μα κυρίως το πολίτικο αποτύπωμα του έργου του στο νομό μας για πάνω από 15 έτη, ανοίγει τις ορέξεις όλων εκείνων που θεωρούνε πως με διάφορα τρικ θα κρύψουν όσα δεν έκαναν για αυτόν τον πονεμένο τόπο κατά τη θητεία τους και θα υφαρπάξουν ψήφους.

Μάλιστα σε ένα κλίμα να περιβάλει την τοποθέτηση της και την προσπάθεια της με έναν μανδύα εντόνου συναισθήματος αποκάλεσε τον Χρήστο Μιχαλάκη «αδερφό» και πως δε σηκώνει κουβέντα σε πιθανή κριτική εναντίον του.

Κυρία Παπακώστα απόλυτα σεβαστό το άγχος σας για την επανεκλογή σας, όμως με κόλπα επικοινωνίας δεν επιτυγχάνεται ο στόχος

Άραγε στα τέσσερα χρόνια θητείας ποια είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας για τα μεγάλα έργα υποδομής αλλά κυρίως για τα αναπτυξιακά έργα του νομού μας;;;

Πέραν της ακραίας υποστήριξης της κομματικής σας ταυτότητας ποιες είναι οι διεκδικήσεις που απέδωσαν καρπούς στην κοινή ωφέλεια;

Πολλές φορές πέσατε σε παγίδες με άστοχες δηλώσεις που έδειξαν και τότε το ίδιο άγχος με το τωρινό σας. Να περάσετε τις εξετάσεις της κομματικής αφοσίωσης με άριστα, άλλα στις εξετάσεις προστασίας της κοινωνίας απέναντι σε ένα κράτος επικίνδυνο και ανάλγητο, λάβατε βαθμό κάτω από τη βάση.

Σίγουρα λοιπόν αυτή τη φορά ως εν ενεργεία βουλευτής θα κριθείτε με την δίκαιη και αυστηρή κρίση του λάου, με κριτήρια απόδοσης πολιτικής και όχι με τη χαλαρή διάθεση του δεύτερου σταυρού κάτω από την ασπίδα μεγάλων πολιτικών κάστρων.

Η αλαζονεία της εξουσίας αλλοτριώνει.. Η αλαζονεία όμως της απόλυτης εξουσίας αλλοτριώνει απόλυτα και δυστυχώς θα κληθείτε σύντομα να απολογηθείτε για αυτό στην αυστηρή κρίση μα πλην δίκαιη των πολιτών όπως πολύ εύστοχα ζητήσατε…