ΓΡΙΖΑΝΟ | Κλήρος και λαός λιτάνευσαν το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ»

Μεγαλοπρεπώς τιμήθηκε στο Γριζάνο το εσπέρας του Σαββάτου 1ης Ιουλίου, η Παναγία «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» η «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».

Στον εόρτιο Εσπερινό, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από πλειάδα κληρικών όμορων ενοριών.

Προ του πέρατος του Εσπερινού κλήρος και λαός λιτάνευσαν το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» πέριξ της πλατείας.

Κατά την επιστροφή στον Ναό τελέστηκε η αρτοκλασία και ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος απηύθυνε λόγους πνευματικής οικοδομής προς τους παρισταμένους πιστούς.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» θα συνεχιστούν σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 7:00-10:00 π.μ.:

Η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ μετά Θείου Κηρύγματος και το Ύψωμα της Παναγίας.

ΩΡΑ 9:30-12:15 βραδινή:

Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ