«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»;;;;

Ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης συνεχίζει να χορεύει «σκληρό ροκ» την Δημοτική Αρχή Αγναντή και όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος για όσο αυτή εξακολουθεί να βαδίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο να την αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στα  social media ο κ. Μεριβάκης, σε όμορο Δήμο προφανώς εννοεί τον Δήμο Τυρνάβου το κόστος κατεδάφισης και μεταφοράς των υλικών ανέρχεται στις 3000€ ανά σπίτι.

Με μία δική του έρευνα ο κ. Μεριβάκης διεπίστωσε ότι το συνολικό κόστος ανέρχεται περίπου από 1800€  έως 2500€.

Το υπουργείο Εσωτερικών  χρηματοδότησε το Δήμο Φαρκαδόνας με 210.000€ για την κατεδάφιση και την μεταφορά των υλικών, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά για την Δημοτική Αρχή του Σπύρου Αγναντή και δέσμευσε άλλα 160.000€ από δημοτικούς πόρους δηλαδή χρήματα των δημοτών με το τελικό συνολικό ποσό  να ανέρχεται στις 370.000€.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Farkadonaday.gr τα σπίτια  προς κατεδάφιση είναι 62 και με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα διαπιστώσουμε ότι η δημοτική αρχή κοστολογεί το κάθε σπίτι που είναι προς κατεδάφιση με το ποσό τον 6000€.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε όσα της προσάπτει δημόσια ο Θανάσης Μεριβάκης γιατί εδώ και καιρό στα πηγαδάκια έντονα φημολογείται πως «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»…

Δείτε την ανάρτηση του Μεριβάκη: