Γιάννης Γεωργολόπουλος: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Φαρκαδόνας για την «Μήδεια» 

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Φαρκαδόνας  για την αντιμετώπιση των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν και την περιοχή μας.
 
 
 
 
Όπως δήλωσε στο Farkadonaday.gr  ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος, «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν θέσει σε αυξημένη επιφυλακή τον εξοπλισμό που διαθέτουν,  καθώς και ιδιωτικά μηχανήματα για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων και βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα όποια ζητήματα ανακύψουν από την κακοκαιρία».
 
 
Σε κάθε περίπτωση αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις-οδηγίες της πολιτείας μετά την ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και των 13 Περιφερειαρχών της χώρας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.