Γεωργολόπουλος: Η Πρόεδρος του Γριζάνου θέτει σε κίνδυνο την υγεία των συγχωριανών της

Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Γεωργολόπουλος, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας λέει ότι η πρόεδρος του Γριζάνου θέτει σε κίνδυνο την υγεία ενός ολόκληρου χωριού.

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο όπως το λάβαμε από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Γεωργολόπουλο:

«Όπως είπα και στο ραδιόφωνο η Πρόεδρος του Γριζάνου Ευανθία Κακαδιάρη ναι θέλει να ξαναβάλει υποψηφιότητα όχι γιατί αγαπά τον τόπο της και θέλει να προσφέρει στο χωριό της αλλά για να πάρει την απόσπαση από Θεσσαλονίκη στην Φαρκαδόνα.

Απόδειξη των όσων λέω αποτελεί πως ενώ γνωρίζει τα σημεία που είναι οι συνδέσεις του νέου δικτύου ύδρευσης με το παλιό που οι σωλήνες είναι με αμίαντο εξακολουθεί να μην τα μαρτυρά για να τα απομονώσουμε και θέτει σε κίνδυνο την υγεία ενός ολόκληρου χωριού καθώς όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο αμίαντος αποτελεί έναν ισχυρό καρκινογόνο υλικό στο δίκτυο ύδρευσης.

Εάν όσα αναφέρω υπάρχει έστω και ένας από το Γριζάνο που τα αμφισβητεί κόρη ιερέα είναι να την πάνε στην εκκλησία να βάλει το χέρι πάνω στο Ευαγγέλιο και να ορκιστεί ότι πότε αυτήν δεν μου είπε ότι γνωρίζει τα σημεία και θα τα αποκαλύψει όταν έρθει η ώρα για ψηφοθηρία. Αν βάλει το χέρι στο Ευαγγέλιο η κυρία Κακαδιάρη και ορκιστεί ότι ψεύδομαι αυτόματους εγώ θα παραιτηθώ και δεν θα ξαναβάλω υποψηφιότητα.

Για άλλη μια φόρα απευθύνω έκκληση στην Πρόεδρο του Γριζάνου κυρία Ευανθία Κακαδιάρη να πάψει επιτέλους να εγκληματεί εις βάρος της υγείας όλων των συγχωριανών της και να έρθει να υποδείξει τα σημεία έτσι ώστε να απομονωθούνε και να σταματήσει επιτέλους το χωριό να πίνει νερό από σωλήνες αμιάντου.

Λοιπόν, κύριε  Μπαγιώτη, λίγα λόγια σταράτα.

Μήπως σε εσάς αλλά και τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους από το Γριζάνο η κυρία Κακαδιάρη έχει πει τα σημεία που συνδέεται το δίκτυο ύδρευσης με τους σωλήνες αμιάντου;

Εάν τα γνωρίζετε και δεν μιλάτε αλλά και εάν η κυρία Ευανθία Κακαδιάρη δεν έρθει να τα υποδείξει για να απομονωθούν και να διασφαλίσουμε επιτέλους την υγεία των συνδημοτών είστε όλοι μαζί συνένοχοι».