Υπέροχη συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Υλικά Συνταγής
- 125 γραμ. κουβερτούρα σε σταγόνες
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 150 γραμ. βούτυρο
- 5 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
- 1 φλ. αλεσμένα φουντούκια
Εκτέλεση
Για την σπιτική πραλίνα φουντουκιού, λιώνουμε πρώτα την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα.
Τέλος, προσθέτουμε τα αλεσμένα φουντούκια.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα και αφήνουμε τη σπιτική μερέντα να κρυώσει.
Τη διατηρούμε στο ψυγείο.