Έρευνες στο ΧΥΤΑ στα Τρίκαλα για την ηλικιωμένη που εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εύρεση μιας 77χρονης γυναίκας από τη Ματαράγκα Καρδίτσας. Η ηλικιωμένη έφυγε από το σπίτι της στη Ματαράγκα τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου  κι έκτοτε αγνοείται. Για την εξαφάνιση της 77χρονης εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες  πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο ΧΥΤΑ στην Παλαιοσαμαρίνα Τρικάλων.

Οι αναζητήσεις που έκαναν τις πρώτες ώρες τα συγγενικά της πρόσωπα σε σημεία και σπίτια όπου θα μπορούσε να είχε πάει δεν απέδωσαν και έτσι δηλώθηκε από κοντινό συγγενικό της πρόσωπο η εξαφάνιση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaview.gr οι Αρχές έχουν προβεί σε ανάκριση της κόρης της, άλλων συγγενικών προσώπων και κατοίκων του χωριού.

Κάποιες μαρτυρίες οδήγησαν τις έρευνες και στον ΧΥΤΑ όπου και έγινε προσπάθεια συλλογής στοιχείων. Εντούτοις, δεδομένων των συνθηκών και του γεγονότος ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την εξαφάνιση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξουν κάποια στοιχεία από το συγκεκριμένο σημείο που θα βοηθούσαν να εξιχνιαστεί η υπόθεση της εξαφάνισ

Silver alert

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης έχει σημάνει silver alert ενώ έγινε αναφορά και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Η ανακοίνωση

Αγωνία για την ηλικιωμένη που αγνοείται και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Είναι η Χρυσαυγή Κοτρώνη 77 χρόνων, που εξαφανίστηκε όταν έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου, στη Ματαράγκα Καρδίτσας.

Όταν χάθηκε φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρη μάλλινη ζακέτα και φόρμα, μαύρα πάνινα παπούτσια και άσπρη μάσκα.

Έχει ύψος 1.55, κοντά γκρίζα μαλλιά και γαλάζια μάτια.

ης.