Έρχεται υποψηφιότητα – έκπληξη στα Τρίκαλα

Για υποψηφιότητα που θα προκαλέσει έκπληξη στη διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας:

« Έχω δεχθεί πάρα πολλά τηλεφωνήματα από τη Δευτέρα σχετικά με τον Δήμο Τρικκαίων. Παρόλα αυτά, έχω πει όχι στο να ξανακατεβώ να διεκδικήσω τον Δήμο, νομίζω ότι πρέπει να πάνε μπροστά άλλοι άνθρωποι με άλλα οράματα και άλλες ιδέες.

Έχουμε και ονόματα που μπήκαν στη χοάνη, έχουμε και συζητήσεις που γίνονται, και οσονούπω εντός μιας εβδομάδας θα έχουμε και ανακοινώσεις. Όσον αφορά σε κάποια άτομα, ο Γιώργος Οικονόμου θα ήταν μια καλή επιλογή, που αν κατέβαινε θα έβγαινε σίγουρα. Αλλά από όσο ξέρω δεν θα ήθελε να ασχοληθεί.

Ο παλιός Δήμαρχος Παραληθαίων Δημήτρης Οικονόμου δεν ενδιαφέρεται. Ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου είναι ένα όνομα που μπαίνει στη…ρουλέτα. Ο Στέφανος Μυλωνάς είναι μια επιλογή που έχει πολλά αβαντάζ, αν πει το ναι. Είναι και ψηλός, που είναι μια εποχή των…ψηλών, σαν τον Μητσοτάκη.

Είναι και άλλα ονόματα που παίζουν στον ευρύτερο χώρο, όπως της Χρύσας Ντιντή, ή του Δημήτρη Παρθένη. Αποκλεισμοί δεν υπάρχουν, αλλά θα απαντήσει η κοινωνία με ποιον θα κερδηθεί η εκλογική διαδικασία.

Εγώ θα βοηθήσω όσο μπορώ στο να ενοποιηθεί πολιτικά ο χώρος και να εκφραστεί ενιαία. Το ψηφοδέλτιο και η πολιτική αύρα είναι που θα κερδίσουν τις εκλογές, έχει να παίξει βέβαια και κάποιο ρόλο το πρόσωπο του επικεφαλής.»