Επίσκεψη του Γιάννη Χάιδου στο Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων

Το αστυνομικό μέγαρο Τρικάλων επισκέφθηκε ο νεαρός ο Περιφερειακός Σύμβουλος και όπως όλα μαρτυρούν υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάϊδος.

Ο κ. Χάιδος είχε συνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου αλλά και με τον νέο αστυνομικό διευθυντή κύριο Μητραίνα,  όπου και ενημερώθηκε  για τα αιτήματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων άλλα και στα αστυνομικά τμήματα Φαρκαδόνας, Πύλης και Καλαμπάκας.

Παρότι η περιφέρεια Θεσσαλίας έχει συνδράμει καταλυτικά στην ανανέωση του στόλου των παλαιών οχημάτων, εντάσσοντας τις αλλαγές στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ εντούτοις όπως μου μεταφέρθηκε αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Χάιδος απαιτούνται νέα οχήματα και σε άλλες υπηρεσίες.

Χαιρετίζει το ευχάριστο γεγονός της μεταγκατάστασης των τμημάτων Φαρκαδόνας και Πύλης σε κτίρια (πρώην ειρηνοδικεία) της περιοχής μιας και τα προηγούμενα κρίνονταν πλήρως ακατάλληλα.

Ευχαριστεί  το σωματείο αλλά και τον αστυνομικό διευθυντή για τη φιλοξενία και την χρήσιμη ενημέρωση και δεσμεύεται να αναδείξει και να συνεισφέρει προς την κατεύθυνση ανεύρεσης λύσης όσων προβλημάτων παραμένουν άλυτα και να βελτιωθούν οι συνθήκες σε ένα νευραλγικό τμήμα όπως αυτό των αστυνομιών υπηρεσιών εξασφαλίζοντας ανθρώπινες συνθήκες είτε για το εργαζόμενο δυναμικό είτε και για τους κρατούμενους που πρέπει να απολαμβάνουν απλόχερα βασικές προϋποθέσεις ανθρώπινης προσωρινής κράτησης.