Επίσκεψη Χάιδου στη λαϊκή αγορά Οιχαλίας

Την Πέμπτη 22/12, ο Περιφεριακός Σύμβουλος και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος. επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά Οιχαλίας.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Χάιδος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της Οιχαλία,, να ακούσει τα προβλήματά τους και να πληροφορηθεί τις δυσκολίες και τις ανησυχίες τους αναφορικά με το ζήτημα της αύξησης των τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Σε ανάρτηση του στα social media ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος αναφέρει:

«Δυστυχώς περιορισμένη κίνηση και η απογοήτευση στους παραγωγούς και εμπόρους έκδηλη.
Παράλληλα , οι ελάχιστοι καταναλωτές αγόραζαν τα πλέον απαραίτητα και ομολογούσαν πως τα χρήματα των συντάξεων που κατατέθηκαν εχθές στους λογαριασμούς τους , θα τελειώσουν πριν το τέλος του μήνα και δυστυχώς ως τέλος του Γενάρη δε θα εισπράξουν ξανά κάτι , που σημαίνει πως για σχεδόν ένα μήνα θα περάσουν δύσκολα.
Μετά την βόλτα στη λαϊκή αγορά και τις ευχές που ανταλλάξαμε συναντήθηκα με κατοίκους της περιοχής.
Οι πολίτες δεν πείθονται από τα τεχνάσματα του πρωθυπουργού και όσα ελάχιστα εξαγγέλλει πια φοβούμενος την οργή τους…
Ενεργειακό κόστος και ακρίβεια πλήττουν τα νοικοκυριά και δυστυχώς η κυβέρνηση δε δείχνει καμία διάθεση να λάβει ουσιαστικά μέτρα ανάσχεσης των φαινομένων αισχροκέρδιας σε όλους τους τομείς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εχει πρόγραμμα και πρόταση που θα τα εφαρμόσει αμέσως μόλις λάβει την εντολή απο τους πολίτες, για μια κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει τη Δημοκρατία και τη δικαιοσύνη παντού!».