Εόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και τηρουμένων των μέτρων προστασίας από την πανδημία, τελέστηκε απόψε 14 Ιουνίου 2021, ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη Ιερά Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιερωνύμου του πενταγλώσσου, εορτή κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, η οποία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεδεών Τυρνάβου, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, Σύρου κ. Δωροθέου και του άγοντος τα ονομαστήρια του. Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Ιερωνύμου.

Προ του τέλους του Εσπερινού με λόγους θερμούς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε τους αγίους Αρχιερείς, ευχαρίστησε τον φιλόχριστο λαό του Θεού για την παρουσία του και αφού εδόξασε το όνομα του Τριαδικού Θεού παρακάλεσε τον Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Γαλιάτσο να κηρύξει το Θείο λόγο.

Στο τέλος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος διένειμε τον άρτο δεχόμενος της ευχές των πιστών.

Ευχόμαστε στον μητροπολίτη τα έτη του να είναι πολλά με υγεία και να έχει κάθε καλό στην Αρχιερατική του διακονία.