Ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε εκδηλώσεις

Ζήσαμε ένα Σαββατοκύριακο πληθωρικό από εκδηλώσεις της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Πλήθος εκδηλώσεων, περιοδειών και ομιλιών από το υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας Χρήστο Σταμόπουλο.

Κλιμάκιο της νέας, αλλά πολύ δραστήριας, Δημοτικής Κίνησης επισκέφθηκε και συνομίλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τους κατοίκους Φαρκαδόνας, Πηνειάδας, Παναγίτσας και Ζάρκου.

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στα γενικότερα προβλήματα που παράγουν φτώχεια, ανεργία και ενεργειακή φτώχεια, όσο και στα τοπικά προβλήματα που βασανίζουν τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Από κοινού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους σεισμοπαθείς του Ζάρκου, που είναι εγκαταλειμμένοι 2 χρόνια στα κοντέινερ και τα ετοιμόρροπα ή με ρωγμές σπίτια τους που χάσκουν ακόμα όπως τα άφησε ο ισχυρός σεισμός του Δαμασίου. Από κοινού προγραμματίστηκαν δράσεις στο Δημαρχείο, στον Εισαγγελέα κ.λπ. με σκοπό την άμεση επίλυση του σοβαρού προβλήματος.

Ως γενικό συμπέρασμα από τις περιοδείες του Σαββατοκύριακου το κλιμάκιο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποκόμισε την απογοήτευση και την απέχθεια που νιώθουν και εκφράζουν, φωναχτά πλέον, οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου, τόσο κατά τις εξαφανισμένης σημερινής και πλήρως αποκομμένης από την κοινωνία Δημοτικής Αρχής, όσο και των προηγούμενων, που χωρίς ντροπή για τα αποτυχημένα πεπραγμένα τους, επιθυμούν ξανά… την επάνοδό τους σε μια εκ νέου διεφθαρμένη και αντιλαϊκή εξουσία. Ωστόσο, ο Λαός τους ετοιμάζει πόρτα!

Ο Χρήστος Σταμόπουλος τη Δευτέρα και Τρίτη θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε Ταξιάρχες και Κλοκοτό, αντίστοιχα, ενώ την Πέμπτη 22/12 και ώρα 10π.μ. θα εκφωνήσει τον κεντρικό του λόγο στην Οιχαλία.

Η Γραμματεία της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ